Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Yeah! Yeah! Yeah! : The Beatles erövrar Sverige

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 348,00 kr
Spara 60,00 kr
288,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
348,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
Beskrivning:
Hösten 1963 landade fyra unga engelsmän på Arlanda långhåriga, tyckte man, men för övrigt prydliga, artiga och nyfikna. De fyra killarna var förstås John, Paul, George och Ringo The Beatles. I bagaget hade de med sig ett nytt sound och en ny stil. Sverige och världen blev sig aldrig lika igen. Den 23 oktober 2003 släpps drömboken för alla som älskar The Beatles: YEAH! YEAH! YEAH! The Beatles erövrar Sverige. Det är på dagen 40 år sedan de fyra engelsmännen för första gången besökte Sverige. The Beatles hade precis slagit igenom med låtar som Please Please Me, From Me To You och She Loves You. Sverigebesöket var deras allra första turné utanför England och de spelade i Karlstad, Eskilstuna, Göteborg, Borås och Stockholm. Under besöket hann de också med att medverka i radio och TV legendariska inspelningar som i dag har setts och hörts av miljontals människor världen över. 1964 kom Beatles tillbaka till Stockholm nu som världsstjärnor! Journalisterna Börje Lundberg och Ammi Bohm har i YEAH! YEAH! YEAH! The Beatles erövrar Sverige kartlagt Beatles äventyr i Sverige dag för dag, minut för minut. Vi får återuppleva allt som hände: de kaotiska konserterna, de hängivna fansens mottagande, reaktionerna i media. Boken är baserad på nygjorda intervjuer med över 100 personer som träffade Beatles i Sverige: artister som Jerry Williams, Lasse Holm och Lill-Babs, legendariska TV- och radionamn som Klas Burling och Kersti Adams-Ray, storögda fans som kunde umgås nästan som kompisar med bandet och många fler! Lundberg och Bohm har också intervjuat andra svenskar med Beatlesanknytning: till exempel Peter Goldman, som regisserade de banbrytande videorna till Strawberry Fields Forever och Penny Lane. Några av de främsta svenska experterna på ämnet Beatles har sett till att bokens faktaunderlag är det bästa tänkbara. YEAH! YEAH! YEAH! The Beatles erövrar Sverige är rikt illustrerad med hundratals bilder, varav många aldrig tidigare publicerats. Boken avslutas med en diskografi över de Beatlesskivor som givits ut i Sverige. Samtliga skivor finns avbildade i färg, komplett med olika utgivningsdetaljer och en värderingsguide som visar vilka plattor som i dag är de mest eftertraktade på samlarmarknaden. Dessutom medföljer CD:n Burling möter Beatles. För första gången på skiva får vi höra de sägenomspunna intervjuerna som Klas Burling gjorde med Beatles vid ett flertal olika tillfällen: före det första Sverige-besöket, i flygplanet minuterna efter ankomsten till Arlanda 1964 och under själva besöken i Sverige. Ett unikt ljuddokument med fyra unga och levnadsglada Beatlar alldeles i början av en enastående karriär.
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789189136038
Förlag:
Premium Publishing
Författare:
ISBN-10:
9189136039
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
349
Utgivningsdatum:
1 okt 2003
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
Dimensioner:
B: 230mm H: 285mm D: 25mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Yeah! Yeah! Yeah! : The Beatles erövrar Sverige
Börje Lundberg
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar