Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Windows XP handboken

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 243,00 kr
Spara 41,00 kr
202,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

243,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Windows XP har fått en rad förbättringar i och med lanseringen av Service Pack 2. Denna nya utgåva beskriver dessa nyheter tillsammans med alla användbara funktioner som finns i Windows XP.

Nyheter inom filhantering som gör den enklare och effektivare.

Internet Explorer 6.0 med nya och förbättrade funktioner som förenklar surfandet på Internet och håller dina personliga uppgifter skyddade.

Windows Media Player som ger dig ett enda program för uppspelning av cd och dvd. Här kan du organisera din musik i kataloger, bränna cd-skivor och en hel del annat. Om du ligger uppkopplad på Internet samtidigt som du öppnar Windows Media Player så öppnas Medieguiden med musik, film och nyheter på Internet.

I Mina Bilder hanterar du dina digitala bilder. Här kan du också beställa utskrifter av dina bilder via en webbtjänst.

Med Windows Messenger kan du kommunicera i nutid över Internet med dina vänner/medarbetare. Du ser vem som är uppkopplad och kan välja att kommunicera med text, röst och video. Windows XP ger dig en bättre kvalitet än tidigare lösningar.

Fjärrhjälp gör det möjligt för dig att låta till exempel en vän/medarbetare som också använder Windows XP att hjälpa till att lösa ett gemensamt problem online.

För att möta affärsvärldens behov ger Windows XP en större säkerhet. Du har en ökad stabilitet, en personlig brandvägg och förbättrade nätverksfunktioner.

Guiden Konfigurera nätverk hjälper dig att steg för steg skapa ett eget nätverk hemma eller ett mindre nätverk på företaget så att alla datorer kan dela skrivare, tillbehör, filer och Internetabonnemang. Lär dig hur det fungerar.

Med Windows Update kan du uppdatera ditt operativsystem online. Du kan välja olika uppdateringar för ditt operativsystem, din programvara och maskinvara. Webbplatsen för Windows Update uppdateras ständigt för att du alltid ska ha tillgång till de senaste uppdateringarna och korrigeringsfilerna. Håll din dator i topptrim!

Massor av övningar!

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789163608346
Förlag:
Pagina Förlags
Författare:
ISBN-10:
9163608340
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
209
Utgivningsdatum:
31 aug 2005
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
2
Dimensioner:
B: 164mm H: 230mm D: 15mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Windows XP handboken
Annika Hegardt
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar