Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Tusende våningen

av Katharine McGee

Danskt band, 2017

1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 159,00 kr

info-icon Medlemspris

93 kr

Spara 66,00 kr (42%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
TUSENDE VÅNINGEN av Katharine McGee handlar om Manhattan år 2118 och om hur livet i Tornet är. Bor du på toppen eller i botten?
 
Året är 2118 och staden är Manhattan. Över Brooklyn tornar en tusen våningar högt torn upp sig mot himlen och skuggar allt. I tornet finns allt som man överhuvudtaget kan önska sig – bara man har råd till det. Det har Avery och Leda, som bor i toppen av tornet med sina familjer. De är bästa vänner, men Leda är överbevisad om att Avery har mörka hemligheter. Och var har egentligen Atlas, Averys bror, egentligen befunnit sig hela året? För att få reda på det anlitar Leda hackaren Watt.
 
Längre ner i Tornet befinner sig Eris, som efter ett brutalt avslöjande av lögnen om hennes liv, tvingats att flytta från toppen till botten av byggningen. Där finns även Rylin som varit tvungen att hoppa av skolan för att ta hand om sin lillasyster efter att deras mamma dog. Så när hon får ett erbjudande om ett arbete i toppen av Tornet, så kan hon knappast tacka nej.
 
Ett liv i Tornet ger oanade möjligheter – men man måste vara försiktig – det är ett högt fall från tusende våningen.

Bokdetaljer
Svenska
9789188279385
Gilla Böcker
Carina Jansson
9188279383
Danskt band
426
den 11 januari 2017
1
B: 135 H: 210 D: 35 mm


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!