Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Trodde jag skulle ändra världen, förändrade bara mig själv

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 255,00 kr
Spara 50,00 kr
205,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
255,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
Beskrivning:
"PER GRANBERG HAR GJORT VÄRLDEN SANNARE OCH STÖRRE" Detta är en bok med Per Granbergs låttexter och berättelser om hur det gick till när låtarna föddes. Detta är en bok om en människa, en bok om punk, en bok om ett liv. Detta är en bok om kemikaliefabriker, atombomber och Gestapomän; en bok om en son som föds, en vän som dör för tidigt, om en hjärnblödning som förändrar så mycket. Detta är boken om Charta 77. Detta är boken om Per Granberg. Han har skrivit boken själv. Boken är illustrerad med nostalgiska bilder och affischer. I Erik Nivas förord kan vi läsa: "På den svenska punkscenen har Per Granberg alltid varit lite mer ambitiös, lite mer svårtolkad och lite mer utmanande än så gott som alla andra. Han skrev om allt ifrån globala världssamfund och internationella banksystem till långt mycket mer småskaliga strukturer och hierarkier. Han gjorde punktexter av östtyska barnsagor, slagordsrefränger av italienska skräckfilmer. Han skrev en punkmusikal om ett rockbands uppgång och fall, och en temaskiva om både hur lite och hur mycket som fick plats i normerna runt hans hemstad. Där fanns elden, hungern och övertygelsen men där rymdes gråzonerna, tvivlen och grubblerierna också. Ofta var det texter som tog omvägar förbi de enkla, upptrampade vägarna. Istället var det texter som krävde något både av den som skrev dem och av de som lyssnade på dem. Världen blev aldrig mer enklare och mer okomplicerad för oss som lyssnade på Per Granberg, men den blev rörigare, brokigare och lite mer spännande. Jag tror att den blev sannare, jag vet att den blev större." Detta är en bok för dig som minns och för dig som vill veta hur det var och hur det kom sig. En bok med många bottnar och dimensioner. En berättelse om en 35-årig punkepok. En berättelse om ett rikt, spännande och omväxlande liv. Per Granbergs liv omfattar också egen musikrestaurang, eget hotell, eget skivbolag, eget ölbryggeri. Han har fått Hultfredsfestivalens och P3:s Eldsjälsstipendium. Han har belönats med Köpings kommuns hedersutmärkelse Guldgalten och tillsammans med hustru Lotta Granberg utnämnts till Årets Västra Mälardalsbor av lokaltidningen Bärgslagsbladet i Köping. Boken om och av Per Granberg handlar också om dig och mig. När du lär känna Per Granberg lär du dig också mer om dig själv. CD INGÅR I BOKEN - CHARTA 77 SPELAR KLASSISKA HITS AKUSTISKT.
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789186581497
Förlag:
Beijbom Books
Författare:
ISBN-10:
918658149X
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
294
Utgivningsdatum:
8 nov 2016
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
Dimensioner:
B: 155mm H: 217mm D: 24mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Trodde jag skulle ändra världen, förändrade bara mig själv
Per Granberg
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar