Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Taylors gåva : en modig berättelse om att skänka liv och nytt hopp

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 143,00 kr
Spara 25,00 kr
118,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

143,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Det var sista åket i skidbacken i början av ännu en härlig familjesemester för Todd och Tara Storch och deras tre barn. Men när 13-åriga Taylors liv tragiskt tar slut i en skidolycka blir paret Storch utom sig av sorg över att ha förlorat sin dotter. Fortfarande chockade får de en fråga som inga föräldrar tror att de ska behöva höra: Skulle ni kunna tänka er att donera Taylors organ? Deras svar skulle förändra familjens tillvaro för alltid och skänka tröst i de mörkaste stunder. Det skulle dessutom rädda livet på fem desperata människor som ängsligt väntade på ett hjärta, en lever, en hornhinna, en bukspottkörtel och en njure. Taylors död kunde ha krossat familjen Storch och var i vissa avseenden nära att göra det. Men istället skänkte hennes gåva dem kraft genom det faktum att hennes hjärta fortsatte att slå. Taylors gåva är mer än bara berättelsen om Taylor, Todd och Tara. Det är också berättelsen om en sjuksköterska som blir en aktiv mamma igen och kan vara helt närvarande för sina barn, en cowboy som nu får orken och styrkan att ge tillbaka till samhället, en cyklist som kan ge av sig själv helhjärtat och en tonåring som för första gången kan se en framtid. Det är en berättelse om att finna styrka och skapa något gott även i de mörkaste tider. Det är en berättelse om hopp. Jag hoppas att denna berättelse ska skänka hopp åt var och en som drabbats av tragedi. Det finns ett liv efter förlusten. Det kommer efter en monsun av tårar men det kommer. ur förordet av MAX LUCADO
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789173171809
Förlag:
Bornelings Förlag
Författare:
ISBN-10:
9173171808
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
352
Utgivningsdatum:
22 okt 2013
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 140mm H: 209mm D: 25mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Taylors gåva : en modig berättelse om att skänka liv och nytt hopp
Todd Storch, Tara Storch
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar