Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Tankar för hjärta och själ

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 230,00 kr
Spara 38,00 kr
192,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

230,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Tankar för själ och hjärta krönikor av Per Ola Thornell Per Ola Thornell var mitt i livet med en framgångsrik reklambyrå då han insåg att han mådde uselt och hade utvecklat ett alkoholberoende. Denna dödliga sjukdom tvingade honom att göra en inre resa och inte minst att hitta en genuin, äkta andlighet. I dag, 20 år senare, är han fortfarande nykter och verksam som diplomerat medium, coach, terapeut och författare. Denna krönikebok är perfekt att ha liggande på nattduksbordet för en stunds läsning innan man släcker lampan. Kloka ord att ta med sig in i sömnen och kanske vakna med i soluppgången. Tankar för själ och hjärta är en fin gåva att ge till någon du bryr dig om. Som behöver kloka ord på vägen. Per Ola driver tillsammans med sin fru Anette företaget Love it där de tillsammans håller kurser i personlig och andlig, spirituell utveckling. Han har tidigare gett ut boken I Total Sanning? Han är också välkänd och omtyckt krönikör i tidningen Nära, Egmont Publishing AB. Nära som nu, i samarbete med Per Ola Thornell, ger ut denna bok med hans mest uppskattade krönikor om ett liv och en vardag med andliga förtecken. För själ och hjärta. Så här skriver tidningen Näras Benny Rosenqvist om Per Ola Thornell i bokens förord: Per Ola Thornell står, som vi ser det, för kreativitet och glädje samt en förmåga att skapa en närvaro i det rum som finns här och nu. Men hjälp av ord. Under många år har Per Olas krönikor engagerat tidningen Näras läsare både på hemsidan och i den tryckta tidningen. Vi är väldigt glada att vi nu fått möjligheten att samla alla kloka ord och tankar i denna bok.
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789197906494
Förlag:
Egmont Publishing
Författare:
ISBN-10:
9197906492
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
159
Utgivningsdatum:
13 nov 2015
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
Dimensioner:
B: 145mm H: 210mm D: 18mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Tankar för hjärta och själ
Per Ola Thornell
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar