Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Snö

av Jakob Mjöbring

Pocket, 2018

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 59,00 kr

info-icon Medlemspris

20 kr

Spara 39,00 kr (66%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
SNÖ av Jakob Mjöbring är andra boken i trilogin om den hårdnackade polisen Katja Lyss, som utreder ett brutalt dubbelmord ute bland fjällen.
 
Katja är före detta friåkare, och strax före jul avbryts hennes skidsemester i Kittelfjäll, när två lik hittas i en renvaktarstuga i Västerbottens fjällvärld. Snart har snön täckt alla spår, och Katja ger sig ut på en jakt som för från Kittelfjäll, till Paris, och tillbaka till fjällen igen.
 
Spåren pekar både bakåt mot forntiden, och in bakom kulisserna till vår tids digitala värld. Sökandet efter information verkar vara huvudfokus, men vad är sanningen?
 
Jakob Mjöbring kommer med en kritikerrosad bok om kriminalitet i ett snövitt landskap. Första delen i serien, Köld, mottogs med stor entusiasm av kritikerna – missa inte fortsättningen SNÖ.

Bokdetaljer
Svenska
9789177791355
Lind & Co
9177791355
Pocket
248
den 8 januari 2018
1
B: 110 H: 180 D: 15 mm


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!