Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

"Skjorta rätt ut!"

av Johan Ahlberg

, 2017

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 209,00 kr

info-icon Medlemspris

116 kr

Spara 93,00 kr (44%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Anders Eriksson är en av världens mest framgångsrika Enduro-åkare. I boken `Skjorta rätt ut´ får vi en inblick i Anders Eriksson liv och karriär.
Vi får ta del av en träningsolycka i FInland som höll på att kosta honom livet, hans höga krav på sig själv, hans största framgångar och allt det hårda arbete och uppofringar som krävs för för att bli en av de bästa genom tiderna. Boken fångar många av de fantastiska ögonblick under Anders tid som proffs och fabriksförare i Sverige, Italien och Tyskland. 
Författaren Johan Ahlberg har i över 20 år arbetat som journalist och testförare på Sveriges främsta motorcykeltidningar, han har även själv genomfört ett antal endurotävlingar. Boken följer Anders Erikssons resa i den stentuffa motorsporten, med en egensinning entusiasm samt god kunskap och insikt i motorcykelsporten. 
Vad tusan har Ahola ätit idag? frågade Fabrizio. VM-titeln höll på att rinna mig ur händerna. Jag var stark, oerhört stark, men mäktade inte med Mika Aholas fart. Trots att det kändes tungt gav jag inte upp. Och det är mitt kännetecken, att aldrig ge upp. Tävlingen är aldrig över förrän mållinjen passerats. Anders Eriksson är med sina sju VM-guld en av världens genom tiderna bästa enduroförare. I skolan skrev Anders en uppsats om att han skulle bli världsmästare. Så blev det. Men hur lyckades han ta sig till toppen och hålla sig kvar år efter år?

Bokdetaljer
Svenska
9789189336766
Bokpro
9189336763
223
den 21 september 2017
B: 180 H: 248 D: 21 mm

Andra kunder har även köpt
Mannen som sökte s...
David Lagercrantz
Förlagets pris 259 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
1968
Jan Guillou
Förlagets pris 249 kr.
info-iconMedlemspris 130 kr.
Mamma Mu och Kråka...
Jujja Wieslander
Förlagets pris 199 kr.
info-iconMedlemspris 100 kr.
Food Pharmacy : ko...
Mia Clase, Lina Ne...
Förlagets pris 249 kr.
info-iconMedlemspris 127 kr.
Pyssla! : sy, virk...
Förlagets pris 209 kr.
info-iconMedlemspris 107 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!