Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårdsskafferi

av Sara Bäckmo

, 2016

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 29,95 kr

Förlagets pris 259,00 kr

info-icon Medlemspris

165 kr

Spara 94,00 kr (36%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Sara Bäckmo förvandlade en igenvuxen tomt till ett ekologiskt trädgårdsskafferi och fick på köpet en ny passion Skillnadens Trädgård. Tvärtemot alla råd till nybörjarodlaren om att börja smått och sedan utöka började Sara stort. Och utökade till större. Genom att Sara på olika sätt förlänger den traditionella odlingssäsongen är det möjligt för familjen att äta nyskördat under hela året. En del av skörden lagras också för att ätas under vintermånaderna. I Skillnadens Trädgård delar Sara med sig av den glädje hon känner inför att odla grönsaker, frukt och bär. Hon ger enkla och handfasta råd om hur man går tillväga för att bli så gott som helt självförsörjande på grönsaker. Det handlar mycket om att testa sig fram, att våga experimentera och att leva med köksträdgården, snarare än att ha en grönsaksodling. Och det fina med en trädgård är att hur det än råkar bli just i år så kommer det alltid en ny vår. Sara Bäckmo är journalist som sedan fem år tillbaka odlar och skriver om Skillnadens Trädgård. Saras köksträdgård har en unik position i sociala medier med 20 000 följare på Facebook, 5 000 på Instagram och 140 000 sidvisningar/månad på bloggen. Maria Fors Östberg delar Saras trädgårdspassion och tillbringar mycket tid i Skillnadens trädgård. Hon är verksam som frilansfotograf och skribent.

Bokdetaljer
Svenska
9789187905308
Roos & Tegner
9187905302
175
den 4 mars 2016
1
B: 200 H: 253 D: 20 mm

Andra kunder har även köpt
Pippi Långstrump M...
Astrid Lindgren
Förlagets pris 39 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
Hjärnstark : hur m...
Anders Hansen
Förlagets pris 119 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
Husdjuret
Camilla Grebe
Förlagets pris 59 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
Skillnadens skörd...
Sara Bäckmo
Förlagets pris 259 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Factfulness
Hans Rosling, Ola...
Förlagets pris 289 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.


3 bokrecensioner av Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårdsskafferi
En härligt inspirerande och vacker bok. En lättläst bok som ger mig all kunskap som jag behöver för att odla mera och som gör att jag vågar börja vinterodla både i odlingstunnel och på friland. Rekommenderas varmt!
Fantastisk bok med härliga bilder och massor med tips. Sara skriver på ett sätt som gör odling enkelt att förstå och ger inspiration så att alla vill bli mästerodlare!
En helt underbar bok fylld med inspiration, tips och vackra bilder! Denna bok bläddrar jag mer än gärna i, under alla årstider. Även dottern på 9 år älskar att läsa den, trots att hon själv ännu inte är speciellt intresserad av odling i praktiken. Rekommenderas varmt!
Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!