Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Silver

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 195,00 kr
Spara 33,00 kr
162,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

195,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:

Dagen då Silver bestämde sig för att flytta var en söndag. Antagningsbrevet till universitetet hade kommit för ett par dagar sen. Hon tog med sig sitt te och pocketboken ut på altanen som vette mot söder. Några hundra meter bort låg träsket, vattnet blinkade disigt och stilla mellan trädstammarna. Ett vanligt sötvattenträsk, litet och grunt, men för Silver den enda platsen på jorden. Det är en vacker söndag, men något skaver. Cami.

Camis vassa tunga dagen innan. Den där rynkan mellan ögonbrynen, och kylan hon utstrålade. Det här borde ha varit vännernas sista sommar, men den liknade inte något Silver föreställt sig.

Fyra flick-kvinnor glider mellan tillvaron i en corolla på väg på hemmafest, och vuxenlivet där de tvingas ta ansvar för sina handlingar. Huvudpersonen Silver har flyttat bort från byn, till en stad hon inte känner till. Hon borde leva "det nya livet" men allt känns tomt, och hon och Cami har inte pratat på en hel vecka. I den nya staden finns universitetet, ett tomt kylskåp och Tuukka som sitter på en inglasad balkong uppe på tionde våningen. Kvar i byn finns träsket, Armi och det onda samvetet.

I byn finns också Cami. Cami och Silver har delat det viktigaste sen de var små och varit ett gäng tillsammans med Senja som är alldeles för bra för dem, och Maya som gör allting till en tävling.

Silver är en träffsäker roman om att lösgöra sig från en grupp och för första gången få syn på sig själv. Ylöstalo skriver trovärdigt om flickgäng, vänskap och att lämna landsbygden och sin barndom. Frågan om Silvers ursprung löper som ett dovt stråk under hela historien.

 

Hanna Ylöstalo (f. 1992) är litteraturvetare, redaktör och skribent, hemma från Sibbo och bosatt i Helsingfors. Silver är hennes debutroman.  

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789523332669
Förlag:
Förlaget M
Författare:
ISBN-10:
952333266X
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
118
Utgivningsdatum:
9 apr 2020
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
Dimensioner:
B: 133mm H: 195mm D: 10mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Silver
Hanna Ylöstalo
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar