Plusbog logo
Vår kundtjänst är stängd måndag 01.06.20.
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Sent i september

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 171,00 kr
Spara 35,00 kr
136,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

171,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:

"...en lyckosam utflykt i en annan genre, dagboksbetraktarens"
Sven Smedberg, Arvika Nyheter

"Den doftar jord, sprakar av färg och man kan nästan höra hur små plantor växer upp. De vackra akvarellerna förhöjer intrycket. En bok med längtan efter att se helhet, finna tröst och trygghet i naturens kretslopp i vår förunderliga värld".
Helena Svensson, Dagen

"Det här är en bok man vill vara i. Vila i. En bok som manar till långsam läsning. Samtidigt som man längtar efter lässtunden vill man suga på den här karamellen länge."
Lotta Gometz, Västerviks-Tidningen

"Jujja klarar av att balansera både humor och smärta. Boken är underbar att läsa!"
Bokdjungeln


Det här är ingen vanlig trädgårdsbok, ingen handbok i hur man odlar rosor eller anlägger en tjusig kantrabatt. Det är en bok om det som lever, växer och dör - i trädgården och i livet. Vi får följa Jujja Wieslander under ett trädgårdsår och ta del av mödan, drömmarna och belöningen. Det är handfast kunskap om arbetet med jorden men också reflektioner och tankar som uppstår i arbetet med den. Intresset för det som växer har Jujja ärvt av sina föräldrar och genom att ta del av deras berättelse, får vi också en viktig bit av Sveriges.


Här finns lyckan över det som växer men också ett stråk av svärta när mörkret och tungsinnet sätter in. Vi börjar och slutar sent i september när växthuset städas ur inför vintern. Med detaljskärpa, självdistans och humor har Jujja Wieslander skrivit en personlig och trösterik bok som man gärna återvänder till. Jujja har själv läst in texterna till ljudboken, som finns både i Mp3 och CD-format. CD-boken kommer ut hos ljudboksförlaget A Nice Noise: http://anicenoisereleases.com//


De vackra illustrationerna i akvarell och gouache är gjorda av Ane Gustavsson.


Under bokmässan i Göteborg samtalade Jujja med Kerstin Hellefors Persson på Se människans scen. Se samtalet här."Sent i september innehåller poetiska dagboksanteckningar och minnesskildringar. Memoarer om man så vill. Ömsom delar författaren med sig av barndomsminnen, ömsom möter vi henne i nuet där hon stretar på och svettas i sin trädgård och njuter av det. Allt kretsar kring naturen, trädgården, jorden, skogen, människan och djuren. Och inte minst runt livet och döden. Slocknande och pånyttfödelse.Det här är en bok man vill vara i. Vila i. En bok som manar till långsam läsning. Samtidigt som man längtar efter lässtunden vill man suga på den här karamellen länge."
Lotta Gometz, Västerviks-Tidningen


En liten pärla till bok med ljuvliga illustrationer av Ane Gustavsson./.../ En klok liten bok att återvända till gång på gång.

Gunilla Sandell, Allers
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789127137868
Förlag:
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Författare:
ISBN-10:
9127137864
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
121
Utgivningsdatum:
30 aug 2014
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 160mm H: 225mm D: 20mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Sent i september
Jujja Wieslander
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar