Bli Medlem Returböcker Kundservice

Julklappsguiden

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Sallad

av Tommy Myllymäki

, 2017

1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 259,00 kr

info-icon Medlemspris

154 kr

Spara 105,00 kr (41%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Ett måste för alla som vill äta mer grönt, antingen som huvudrätt eller tillbehör. Eller som fastnat i samma-sallad-hela-tiden-träsket.
Skånska Dagbladet

Jag äter sallader vid alla tillfällen och älskarverkligen hur mångsidiga de kan vara. Ät somlunch, eller ihop med en köttbit, lite fisk ellerbönor till middag eller gör ett helt gäng och servera som buffé.

För att bygga upp en riktigt bra sallad från grunden finns det några saker du bör tänka på. Tommy Myllymäki lär dig hur du bäst hanterar grönsaker och blad, hur du dressar dem, blandar olika smaker och får till schysta konsistenser med hjälp av olika toppings som krutonger och nötter.

Sallad består av ett 90-tal recept. Vissa har en bas av kolhydrater som potatis eller ris, andra är rotfruktsbaserade eller helt bladbaserade. Recept finns på allt från klassiker som caesarsallad, niçoise och waldorfsallad till äggsallad med pepparrot, flammad isbergssallad och pastasallad med skinka och pocherat ägg. Dessutom finns det ett kapitel med bara dressingar och såser.

Recepten går att vrida och vända på lite som du känner för, så testa gärna att göra egna varianter och kombinationer. Och tänk på att sallad kan ätas året om inte bara som en lätt lunch i trädgården under sommarhalvåret!

Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. 2018 öppnar han en ny restaurang på Djurgården, han är även kreativ ledare för bl a Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Ulriksdals Wärdshus i Stockholm. Tommyhar tidigare gett ut Kött, vilt & fågel, Fisk & skaldjur, Grönsaker och Såser.

Sallad är en bok som överraskar och en riktigt bra vardagsbok. Med relativt enkla och billiga råvaror så går det snabbt att sno ihop en god och matig sallad en vardagskväll. Hatten av till Myllymäki.
Umeå Tidning

"I boken får vi lära oss att göra allt från enkla sidosallader till proteinrika huvudrätter."
Damernas Värld

"En snygg bok som sporrar den som vill äta mer grönt - både i vardagen och till fest. Plus också för särskilda avsnittet och dressingar som fått en "särskild bok" i boken."
Skaraborgs Allehanda

Rik variation på recepten och många goda dressingar. Extra tumme upp för flammad isbergssallad. Prova!
MatMagasinet

"Stjärnkocken Tommy Myllymäki gör underverk med det som en gång bestod av några trötta salladsblad, skivad gurka och klyftade tomater."
Kristianstadsbladet
Gör du samma slags sallad om och om igen? Då kommer en räddning. Stjärnkocken Tommy Myllymäki är aktuell med boken Sallad och presenterar här många roligaalternativ, både lätta och lyxiga varianter. Ett måste för alla som vill äta mer grönt.
Skånska Dagbladet

Bokdetaljer
Svenska
9789127151864
Natur & Kultur Allmänlitteratur
9127151867
203
den 5 augusti 2017
1
B: 195 H: 245 D: 24 mm

Andra kunder har även köpt
Hur jag lärde mig...
Fanny Härgestam, H...
Förlagets pris 289 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Food Pharmacy : ko...
Mia Clase, Lina Ne...
Förlagets pris 249 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.
Min dag på 3 minut...
Förlagets pris 109 kr.
info-iconMedlemspris 66 kr.
Omgiven av idioter...
Thomas Erikson
Förlagets pris 59 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
Superintelligens :...
Nick Bostrom
Förlagets pris 289 kr.
info-iconMedlemspris 194 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!