Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Säkrare livsmedel - handbok för hygien

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 457,00 kr
Spara 60,00 kr
397,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
457,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
Beskrivning:
Säkrare livsmedel – handbok i hygien vänder sig till alla som på något sätt hanterar livsmedel i sitt yrke. Den tar upp samtliga aspekter på hur man skapar en säkrare livsmedelshantering.

Läs mer
Mat berör alla och innebär glädje, socialt umgänge, trevnad och njutning. Men livsmedel kan också utgöra en risk om det hanteras felaktigt. Många av de farliga fällor som kan dyka upp är osynliga, och måste därför förutses på något sätt.
Boken ger handfasta råd till kockar, kökspersonal och produktionspersonal. Läromedlet innehåller grundläggande fakta om vilka faror som kan förekomma i samband med livsmedel, från råvara till färdig produkt, och hur man förebygger dem. Den tar också upp livsmedelslagstiftningen och vad de olika verksamheternas innehavare är skyldiga att leva upp till, liksom de krav som konsumenter och kunder har rätt att ställa rörande matsäkerhet.
Ur innehållet:
- Mat som njutning och risk
- Förebyggande rutiner– egenkontroll
- Mikrobiologiska hälsorisker
- Lagstiftning kring egenkontroll

Om författarna
Lydia Banderby är veterinär och arbetar som livsmedelskonsult med erfarenhet av uppbyggnad av egenkontroll- och kvalitetsledningsprogram.
Anna Hellekant är biolog och kemist med mångårig erfarenhet inom förebyggande skadedjurskontroll inom livsmedelsindustrin.

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789147117383
Förlag:
Liber
ISBN-10:
9147117389
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
128
Utgivningsdatum:
29 jul 2015
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 0mm H: 0mm D: 0mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Säkrare livsmedel - handbok för hygien
Anna Hellekant, Lydia Banderby
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar