Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Platt mage på 28 dagar

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 124,00 kr
Spara 25,00 kr
99,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

124,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Besegra matfettet en gång för alla och bli 5 centimeter smalare om midjan och 4 kilo lättare på bara 28 dagar. Det enda som krävs är att du följer bokens instruktioner dag för dag, och fokuserar på tre områden: kost, motion och motivation. I boken får du ett komplett 28-dagarsprogram med: - läckra och enkla recept för alla dagens måltider - träningsprogram som arbetar direkt mot mag-fett - dagliga tips för motivationen som håller dig på rätt spår Du får också all den kunskap du behöver om hur du skickligt överlistar kroppens försvarsmekanismer och får den att släppa sina fettdepåer utan att du känner dig hungrig och trött. Så gläd dig åt att du kan se fram emot att hoppa i bikinin och nya jeans snart, utan att behöva irritera dig över envisa bilringar! Martin Kreutzer är expert på hälsa, träning och motivation. Han vägleder varje år flera hundra människor i hur de ska göra för att gå ned i vikt och få en platt mage, komma tillrätta med matsmältningsproblem, få bättre kolesterolvärden och en bättre fysisk form. Från 1998 till 2011 näringskonsult vid Institutet för Human Nutrition, vid Köpenhamns universitet, som specialist på aptitreglering och fetma. Föreläsare och skribent, bl.a. i I FORM och Aktiv Träning, och författare till flera böcker. Är själv hängiven uthållighetsatlet och ägnar sig åt mountainbike, terränglöpning, triathlon, maraton m.m. Anne Larsen är kokboksförfattare och matskribent. Hon har omsatt Marin Kreutzers kostfilosofi om bra proteiner, hälsosamma fetter, grönsaker och fullkornsprodukter i inbjudande och enkla recept som du bara kan hugga in på.
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9788253532226
Förlag:
Bonnier Publications A/S
ISBN-10:
8253532229
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
159
Utgivningsdatum:
13 jul 2012
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 195mm H: 245mm D: 15mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Platt mage på 28 dagar
Anne Larsen, Martin Kreutzer
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar