Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Photoshop Elements 9 för digitalfotografer

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 243,00 kr
Spara 41,00 kr
202,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

243,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Den här boken bryter ny mark genom att göra något som inte gjorts tidigare den visar exakt hur man ska göra, utan några onödiga omvägar. Boken är praktiskt inriktad, går direkt på inställningarna och beskriver hur och varför du ska använda dem.

Är du ute efter en berätta-allt-om-filtret-Oskarp-mask-bok så är inte det här rätt bok för dig. Det finns redan gott om sådana böcker ute på butikshyllorna. I den här boken får du i stället proffsens tips och tricks för att sortera, korrigera, redigera, skärpeförbättra, retuschera och presentera bilderna. Du kommer att bli förvånad över hur enkla och effektiva knepen är när du väl känner till dem.

Lär dig hur yrkesfotograferna arbetarVarje år utbildar vi tusentals fotografer och nästan utan undantag har alla samma frågor och ställs inför samma problem, och det är just detta vi behandlar i denna bok. Du får lära dig:
  • De bästa metoderna för att redigera porträtt.
  • Hur du snabbt och enkelt färgkorrigerar en bild. (Ännu enklare än du tror!)
  • Hur du använder Camera Raw för att redigera JPEG- och TIFF-bilder (alltså inte bara RAW-bilder). Snart förstår du varför proffsen föredrar att arbeta i Camera Raw.
  • De effektivaste metoderna för skärpeförbättring. (Ett helt kapitel handlar enbart om det.)
  • Hur du hanterar vanliga digitalkameraproblem som t.ex. brus och haloeffekter.
  • De mest efterfrågade fotografiska specialeffekterna, och mycket annat!
Bokens hemliga vapenElements 9 är faktiskt utrustat med några verktyg som inte finns i Photoshop CS5, och inte oväntat finns det även ett antal avancerade verktyg och funktioner i Photoshop CS5 som inte finns i Elements 9 (t.ex. banor, kommandot Blanda kanaler etc.). Men i den här boken får du lära dig några smått geniala metoder för att också i Elements 9 åstadkomma diverse Photoshop-knep . Och eftersom vi utgår från att du är bekant med fotograferingens grunder har vi utelämnat resonemangen kring hur man tar bilder, väljer exponeringstid etc. och vi säger heller ingenting om vilken kamera eller skrivare du bör köpa. Det är Elements för hela slanten, den enda boken i sitt slag, och du kommer att gilla den skarpt!

Scott Kelby är sedan 2004 världens bäst säljande databoksförfattare. Han är också redaktör och utgivare av tidskriften Photoshop User och ordförande i National Association of Photoshop Professionals (NAPP). Han är även en av programvärdarna för de populära videoutsändningarna Photoshop User TV och D-Town TV, och på sina workshops undervisar han tusentals digitalfotografer över hela världen. Han har fått utmärkelser för mer än 50 av sina böcker, däribland Photoshop CS3 7-stegsmetoden, Photoshop Classic Effects och Digitalfotografi, del 1, 2 & 3. Hans trivsamma sätt att dela med sig av sina kunskaper gör det roligt att lära sig Photoshop Elements. Scott vet av erfarenhet vilka metoder som är mest efterfrågade och nu får också du ta del av dem i den här senaste boken.

Matt Kloskowski är Photoshopexpert och hans böcker, videor och kurser har varit ovärderliga för alla som ägnar sig åt digitala foton och bilder. Matt har skrivit flera bästsäljande Photoshopböcker och även han är en av programvärdarna för videoutsändningarna Photoshop User TV och D-Town TV. Bakom sig har Matt en omfattande produktion av onlinekurser och undervisningsmaterial på dvd och han skriver regelbundet för tidskriften Photoshop User. Matt undervisar dessutom på Kelby Training Live-seminarierna, samt vid världens största Photoshop-konferens, the Photoshop World Conference & Expo.

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789163609787
Förlag:
Pagina Förlags
ISBN-10:
9163609789
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
438
Utgivningsdatum:
28 feb 2011
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 193mm H: 236mm D: 27mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Photoshop Elements 9 för digitalfotografer
Scott Kelby, Matt Kloskowski
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar