Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Oväntat vetande om mat

av

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 167,00 kr
Spara 35,00 kr
132,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

167,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:

Denna bok innehåller 500 spännande och överraskande fakta om mat. Visste du till exempel att den genomsnittliga människan äter 35 000 kakor under sin livstid, att flygplansmat smakar sämre för att smaksinnet försämras på hög höjd eller att det är teoretiskt möjligt att skapa diamanter av jordnötter?

Förutom en mängd liknande fakta innehåller boken tankeväckande diskussionsfrågor som passar utmärkt att tala om när du lagar mat eller vid middagsbordet. Sammantaget ger denna bok dig mycket matnyttigt att språka om med nära och kära.

Imponera med dina nya matkunskaper vid nästa middagsbjudning, släktträff eller närhelst det faller dig in.

Recensioner:
"Den här boken är den perfekta presenten till vännen som är intresserad av mat och matlagning men redan "har allt". Boken innehåller roliga och kanske rent av onödiga fakta och citat relaterade till mat och dryck."
Matmagasinet, 28 maj 2019

"(...) Det finns 600 sorters pasta och 15 000 olika sorters ris i världen. Lösviktsgodis innehåller inte så mycket bakterier som man kan tro eftersom den höga sockernivån gör att de inte överlever. Det är några av de 500 fakta om mat som samlats i denna underhållande bok."
Kommunalarbetaren, nr 6, 2019

"Boken Oväntat vetande om mat räddar alla pinsamma tystnader vid matbordet. Här varvas tokrolig och häpnadsväckande fakta med tänkvärda citat. Dessutom bjuds det in livliga samtal med hjälp av knepiga diskussionsfrågor. Ingen får googla, här ska det socialiseras!"
Rum Hemma, nr 5, 2019

"I boken Oväntat vetande om mat finns 500 fakta om mat. Som att 'Ketchup såldes i pillerform som medicin på 1800-talet.'"
Allers, nr 20, 2019

"500 häpnadsväckande fakta om mat med tillhörande citat står att finna i Nicotext senaste utgivning"
Nöjesguiden, nr 4, 2019

"Oväntat vetande om mat (Nicotext) är en perfekt bok till alla matglada och kunskapstörstande."
Femina, nr 6, 2019

"Har du svårt att hitta samtalsämnen runt ett middagsbord eller på en bjudning med folk du inte känner? Då är boken 'Oväntat vetande om mat' en rolig hjälp på traven. Här finns runt 500 fakta om mat, vissa oväntade och fascinerande, andra helt enkelt ganska bra att veta."
Hem ljuva hem, nr 6, 2019

"35 000 kakor Jo, så mycket smuligt sött stoppar vi i oss per person under en livstid. Oviktigt, men lite kul vetande, precis som massvis med andra oväntade fakta i nya boken Oväntat vetande om mat från Nicotext."
Hälsa & Fitness, april 2019

"Boken Oväntat vetande om mat (Nicotext) är den perfekta presenten till personen som 'har allt' (...)."
Hemmets Veckotidning, nr 21, 2019
"(...) 'Oväntat vetande om mat' är en bok som får trivial pursuit att vilja lägga till en tårtbit till. Allt går faktiskt inte att googla och den här boken gjorde så att mitt oh-fan-uttryck i ansiktet kom fram fler än en gång. Nu hoppas jag att spelet kommer ut snart!"
Emil Åreng, https://www.cafe.se, 15 maj 2019

"Visste du att ketchup såldes i pillerform som medicin på 1800-talet? Det och annan matnyttig fakta hittar du i boken Oväntat vetande om mat. I boken finns 500 häpnadsväckande fakta om mat med underhållande citat och tänkvärda diskussionsfrågor, som ger stoff till timmar av samtal runt middagsbordet."
Aftonbladet söndag, nr 24, 2019

"Här finns runt 500 fakta om mat (..). Visste du om att om du saltar ananas smakar den sötare? Och att flygplansmat faktiskt smakar sämre eftersom smaksinnet försämras på hög höjd. Boken är i ett litet behändigt format och passar också utmärkt som present till vetgiriga bekanta, både yngre och äldre.
Hem ljuva hem, nr 6, 2019

" Detta är en rolig bok om allt som du kan tänkas stoppa i dig, från lösviktsgodis till kakor, pasta och annat matnyttigt och boken svarar på 500 fantastiska fakta relaterade till mat och dryck på ett underhållande sätt. (...) Den här boken ger roliga wow-känslor när man får fantastiska svar på de mest otroliga frågor. En annorlunda och kul ge-bort bok!
Vinjournalen,4  juni, 2019

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789188755230
Förlag:
Nicotext
Författare:
ISBN-10:
9188755231
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
204
Utgivningsdatum:
28 mar 2019
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 145mm H: 205mm D: 20mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Oväntat vetande om mat
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar