Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra

av Thomas Erikson

Flexband, 2017

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 29,95 kr

Förlagets pris 239,00 kr

info-icon Medlemspris

69 kr

Spara 170,00 kr (71%)

Detta är en A-titel, vilket betyder att du max kan köpa 1 st av samma titel, och max 3 kampanjtitlar totalt inom 30 dagar. För denna titel är vårt superlåga pris 69,00 kr, därefter kostar de 122,00 kr.

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Upptäck psykopaterna i din närhet!

Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater .
Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt – eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det …
I boken avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart är att vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.
Alla med psykopatiska drag är naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater är inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring här mitt ibland oss. Dessvärre är de betydligt fler än vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har träffat på några av dem i grannskapet, på jobbet eller kanske i din familj. Nu är det dags att ta reda på hur de gör för att utnyttja dig – innan det är för sent!

Bokdetaljer
Svenska
9789137150475
Bokförlaget Forum
9137150472
Flexband
271
den 17 maj 2017
B: 155 H: 216 D: 25 mm

Andra kunder har även köpt
Omgiven av idioter...
Thomas Erikson
Förlagets pris 59 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
Nicke Nyfiken i si...
H. A. Rey
Förlagets pris 39 kr.
info-iconMedlemspris 12 kr.
Att leva ett liv,...
Anna Kåver
Förlagets pris 219 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.
Himmel, helvete oc...
Anna Kåver
Förlagets pris 239 kr.
info-iconMedlemspris 128 kr.
Jag vet inte : sjä...
Jan Bärmark
Förlagets pris 199 kr.
info-iconMedlemspris 100 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!