Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Överlevaren

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 218,00 kr
Spara 37,00 kr
181,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

218,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Om Bennys liv och mediala gåva en spännande, gripande och hoppingivande skildring! Med boken Överlevaren vill vi berätta om Benny Rosenqvists mediala gåva och om hur han gjort det till en livsuppgift att skänka hopp och glädje till sina medmänniskor. Benny Rosenqvist är en överlevare i flera bemärkelser. Han har överlevt en grym barndom samt en trafikolycka som ledde till en nära-döden-upplevelse. Hans mediala gåva väcktes av den upplevelsen. Ur Bennys traumatiska barndom föddes intuitionen och känsligheten som han använder sig av i sitt mediala arbete. Hans tuffa start i livet gav honom ett val att antingen föra ondskan eller kärleken vidare. Han valde kärleken och har gjort det till sin livsuppgift att skänka tröst och hopp till människor i svåra stunder. Benny ger oss också konkreta bevis på att andevärlden existerar och han förmedlar budskap från våra kära som gått över till andra sidan. I Överlevaren får du ta del av Bennys uppväxt, livssyn och arbete som medium. Du får möta människor som berättar om sina upplevelser av hans förutsägelser och vad de betytt för dem. Bennys kundkrets är stor och här kan du läsa vad bland andra Regina Lund och Eva-Britt Strandberg fått ut av sina möten med Benny. Det finns ett ljus kring Benny och han lever som han lär med en fast förankring i sin andlighet och sin positiva livssyn. Han tränar och springer maraton, han är vegetarian och äter därför inget med ögon, och han varken röker eller dricker. Men han har nära till skratt och bus och har alltid en tröstande förklaring till livets irrvägar. I Överlevaren ger Benny oss också praktiska råd om hur vi ska leva för att fylla våra liv med njutning och mening. Benny har en snabblinje till andra sidan. När du möter honom för en sittning kommer det mycket information som är väldigt direkt. Han berättar vad som redan hänt dig, hur du har det just nu och vad som kommer att hända dig i framtiden. Där vi ser problem ser Benny möjligheter, de svårigheter vi möter ser han som en chans för oss att växa som människa. I Överlevaren berättar Benny om hur det ser ut på andra sidan och han ger svar på de vanligaste frågorna som: Hur kommer man till andevärlden? Hur ser man ut när man är där? Vad gör man där? Benny är överlevaren som stiger ur mörkret och omvandlar det till ljus. Hans eget liv är bevis på att det går att leva med kärlek i hjärtat trots hårda prövningar. Och han uppmanar oss att leva i nuet och att våga ta chansen när den kommer.
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789171307866
Förlag:
Livsenergi
ISBN-10:
9171307869
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
176
Utgivningsdatum:
14 jul 2017
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
Dimensioner:
B: 143mm H: 217mm D: 17mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Överlevaren
Benny Rosenqvist, Staffan Sjöberg
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar