Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Ödehuset

av William Paul Young

Pocket, 2016

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 59,00 kr

info-icon Medlemspris

16 kr

Spara 43,00 kr (73%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Ju längre han körde, desto mer tydligt kände han paniken komma krypande. Han tog ett fastare grepp om ratten och försökte kämpa emot frestelsen att vända om och köra hem. Han visste att han var på väg rätt in i sin smärtas centrum, rätt in i den stora sorgens virvlar, som nästan hade utplånat hans liv.
Ur boken
Mack är på väg till ödehuset den plats där hans yngsta dotter hölls fången och antagligen mördades. Lappen med den märkliga inbjudan om att återvända till platsen lämnar honom ingen ro.
Han vet inte ännu att mötet i stugan ska komma att omkullkasta allt han tidigare trott på. Att där i sorgens epicentrum väntar början på vägen till läkedom och befrielse.
Ödehuset brottas med de stora frågorna. Om Gud finns, hur kan det då finnas så mycket lidande och ondska i världen? Om Gud finns, är han kanske inte den vi tror?
William Paul Young gav ut Ödehuset på eget förlag efter att ha refuserats av de stora etablerade förlagen. Nu har det sålts i 25 miljoner exemplar.
Den både skakar om och inger hopp, är så fängslande att man vill sträckläsa den ...
Britt-Marie Erlandsson, Dalslänningen

Bokdetaljer
Svenska
9789173874946
Libris förlag
Daniel Braw
9173874949
Pocket
242
den 16 augusti 2016
1
B: 110 H: 179 D: 16 mm


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!