Bli Medlem Returböcker Kundservice

 Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Nya svampboken

av Pelle Holmberg och Hans Marklund

, 2014

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 259,00 kr

info-icon Medlemspris

155 kr

Spara 104,00 kr (40%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Nya svampboken av Pelle Holmberg och Hans Marklund är en pedagogisk och lättanvänd handbok om matsvampar och deras förväxlingssvampar.
 
 
Ord som ”klassisk” och ”oumbärlig” har yttrats om boken Nya Svampboken och lovorden har fortsatt att komma sedan boken första gången utgavs för över 15 år sedan. Sedan dess har den reviderats flera gånger och uppdaterats för att följa med i de nya rönen och trenderna. En klassiker att ha med i svampkorgen.
 
Boken presenterar på ett utförligt vis genom rika illustrationer, i form av över 400 fotografier, ett hundratal ätliga svampar och de svampar som man kan förväxla dem med, samt de geografiska områdena och i vilka marker man kan hitta svamparna och hur de bäst plockas, rensas, tillagas och konserveras.
Dessutom presenteras förväxlingssvampar och giftiga svampar med en tydlighet som ger dig som är osäker, mod på att plocka svamp. Detta görs genom tydliga fotografier som visar skillnaderna mellan de ätliga svamparna och deras oätliga tvillingar.
 
Boken har ett unikt symbolsystem som snabbt ger information om vilka matsvampar som är lättast att lära sig och vilka som kan vara svårare och som kräver lite mer erfarenhet innan man ger sig på. Svamparna indelas i fyra grupper där ”nybörjarsvamparna” som är de svampar som inte har några, eller har ofarliga, tvillingsvampar hamnar i den första gruppen och de svampar som kan förväxlas med väldigt giftiga svampar ligger i den fjärde.
 
Ta steget från att ”bara” vara kantarellplockare till att plocka lite ovanligare svampar med hjälp av den nya, reviderade ”Nya svampboken”!

Bokdetaljer
Svenska
9789113066608
Norstedts
9113066609
256
den 10 oktober 2014
8
B: 183 H: 258 D: 24 mm

Andra kunder har även köpt
Lilla svampboken
Pelle Holmberg, Ha...
Förlagets pris 109 kr.
info-iconMedlemspris 64 kr.
Den nya nordiska f...
Bo Mossberg, Lenna...
Förlagets pris 289 kr.
info-iconMedlemspris 172 kr.
Stora boken om byg...
Göran Gudmundsson
Förlagets pris 409 kr.
info-iconMedlemspris 262 kr.
Handbok för kökstr...
Lena Israelsson
Förlagets pris 259 kr.
info-iconMedlemspris 157 kr.
Stora stunder : Et...
Magdalena Ribbing
Förlagets pris 289 kr.
info-iconMedlemspris 157 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!