Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Nordiska myter : från Yggdrasil till Ragnarök

av Neil Gaiman

, 2017

Skickas inom 3-6 vardagar

Frakt endast 29,95 kr

Förlagets pris 159,00 kr

info-icon Medlemspris

9 kr

Spara 150,00 kr (94%)

Detta är en A-titel, vilket betyder att du max kan köpa 1 st av samma titel, och max 3 kampanjtitlar totalt inom 30 dagar. För denna titel är vårt superlåga pris 9,00 kr, därefter kostar de 93,00 kr.

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Nordiska myter: från Yggdrasil till Ragnarök - Tidlösa gudasagor återberättade av mästaren Neil Gaiman!
I Nordiska myter: från Yggdrasil till Ragnarök återvänder Neil Gaiman till de nordiska asagudarnas berättelser från de fornitda barderna. Själva kärnan till boken är Snorre Sturlassons Eddan, där Neil Gaiman återberättar de mäktiga myterna och poemen. Äventyr, kärleksförbannelser, intriger och ond bråd död kantar asagudarnas historier. Gaimans berättelser startar med Yggdrasil, världsträdet, och födseln av de nio världarna  – och slutar med Ragnarök, gudarnas bortgång och återfödseln av en ny tid. 
Möt Oden – den mäktigaste asaguden, som både är vis, modig och beräknande; Tor – Odens son, guden av åskan och en mäktig krigare; och Loke – jättesonen och blodsbroder till Oden, en upptågsmakare och manipulatör. Vi får även bekanta oss med historier om hur Lokes tre barn, Midgårdsormen, Fenrisulven och Hel stals från jättarnas rike, hur Oden offrade sitt öga i Mimers brunn för att få kunskap, historien om Balder, eller skapandet av Mjölner. De uråldriga nordiska myterna ligger som grund i vår väv till många av de nyare berättelserna – från Tolkien till Game of Thrones, och även från Marvels serieuniversum. 
”De nordiska myterna har varit min följeslagare genom nästan allting jag har skrivit. De flöt som en ven av silver genom  Sandman  och de var vaggan till  Amerikanska gudar .” Neil Gaiman
"5 bästa enligt DN Kultur. Tor rider igen. Efter ett enormt förhandsintresse har Neil Gaimans bok om de fornnordiska myterna och gudasagorna landat hos bokhandlarna /…/resultatet är en mycket vacker och trogen omskrivning av originalen /…/” Dagens Nyheter, Jonas Thente

Bokdetaljer
Svenska
9789163895609
Bonnier Carlsen
Kristoffer Leandoer
9163895609
251
den 18 september 2017
B: 155 H: 215 D: 30 mm

Andra kunder har även köpt
Handbok för superh...
Elias Våhlund, Agn...
Förlagets pris 129 kr.
info-iconMedlemspris 39 kr.
Pappas pojke
Emelie Schepp
Förlagets pris 49 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
Första Mattepyssel...
Kristin Dahl
Förlagets pris 49 kr.
info-iconMedlemspris 18 kr.
Gravkamrarna i Atu...
Ursula K. Le Guin
Förlagets pris 49 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
Den yttersta stran...
Ursula K. Le Guin
Förlagets pris 49 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!