Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Monster High 4. Tillbaka och mer död än någonsin

av Lisi Harrison

, 2013

1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 159,00 kr

info-icon Medlemspris

100 kr

Spara 59,00 kr (37%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Draculaura kan nu visa sina huggtänder med stolthet men när Pappa Drac genomför ett oväntat besök börjar allt få fel. Drac tycker att alla RADs borde ha en egen skola men Lala är inte redo att ge upp de rättigheter som hon och hennes vännder har kämpat så hårt för. När hon får höra om en glamortävling som tilldelar den vinnande skolan en plats i en nationel reklam bestämmer sig Draculaura för att ta vara på möjligheten. Detta leder till en kamp mellan far och dotter, där Salems skola står på spel. Draculaura är övertygad om att hon måste rädda Merston High... Men hon riskerar att dö – två gånger.
FRANKIE STEIN
Frankie kastar sig över chansen att få representera Merston High i den nationella reklamtävingen. Allt som hon måste göra är att vinna skolans röst, imponera på domarna, slå ut Cleo de Nile. Det är helt enkelt lättare sagt än gjort. Cleo klänger fast vid sin krona som en igel. KOmmer Frankie att överge sina värderingar för att klå Cleo (och hennes ego) en gång för alla? Allt är tillåtet när det kommer till kärlek och showbiz...
MELODY CARVER
Melody ger sig ut på äventyr när hon bestämmer sig för att hjälpa Candace att syga in på en koncert, det slutar med att hon får hänga med bandet. efter att hon blir tillfrågad att sjunga lyckas Melody att fånga intresset från den coola colledgepubliken – och den snygga roadien Granite Sander. Men medan hon rockar loss så är Jackson när att bryta ihop. Speciellt när bandets kalender hotar att förstöra deras sommarplaner. Melody ställs tillslut inför ett livsavgörande val, kommer hennes beslut att krossa hennes drömmar – eller hennes hjärta?

Bokdetaljer
Svenska
9789186911003
Förlaget Buster
Marie Helleday Ekwurtzel
9186911007
242
den 19 juni 2013
1
B: 142 H: 216 D: 22 mm


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!