Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Mat som gör gott : ny vardag med Tareq Taylor

av Tareq Taylor

Kartonnage, 2017

1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 189,00 kr

info-icon Medlemspris

85 kr

Spara 104,00 kr (55%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
För att leva ett långt och friskt liv är maten – och framför allt vardagsmaten – en viktig nyckel. Och om man frågar Tareq Taylor så ska maten inte bara vara nyttig utan den måste också vara god! För honom står njutningen likaväl som nyttigheten i fokus. Med hans hjälp är det lätt att laga läcker hälsosam mat som fungerar i vardagen. Boken innehåller flera verktyg för att ta det där klivet mot en hälsosammare matlagning. Våga ruska om dina matvanor med hjälp av Tareq Taylors 10 gyllene regler. Följ Tareqs råd om hur du bygger upp ett bra skafferi och det blir lätt att svänga ihop en måltid, även de där kvällarna när du inte har mer än en kvart till matlagning.
Här hittar du rätter för hela dygnet och hela veckan. Från nyttiga och näringsrika frukostar, till matiga sallader, snabba måltider de där kvällarna när du inte har så mycket tid över, bra matsäck att skicka med barnen på utflykt, liksom enkla rätter att göra för många när det kommer gäster. Och inte att förglömma, maten som ger lite extra guldkant på vardagen och fredagsmyset inför helgen. Tareq rör sig mellan olika kök och influeras i sina rätter av smaker från hela världen.
Boken gör också en djupdykning i grönsakslådan där vi får lära känna de verkliga superhjältarna bland grönsaker – de absolut mest nyttiga grönsakerna näringsmässigt och hur man bäst tar vara på dem. För man behöver faktiskt inte importera superfood-råvaror från andra sidan jordklotet, de nyttigaste grönsakerna växer i våra egna jordar.

Bokdetaljer
Svenska
9789174247060
Bonnier Fakta
9174247069
Kartonnage
230
den 2 maj 2017
B: 201 H: 267 D: 27 mm

Andra kunder har även köpt
Food Pharmacy : ko...
Mia Clase, Lina Ne...
Förlagets pris 249 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Den goda gröna jul...
Karoline Jönsson
Förlagets pris 229 kr.
info-iconMedlemspris 150 kr.
Sju sorters kakor...
Förlagets pris 119 kr.
info-iconMedlemspris 72 kr.
Om jag var din hem...
Lotta Lundgren
Förlagets pris 149 kr.
info-iconMedlemspris 92 kr.
Pluras kokbok : Pr...
Plura Jonsson
Förlagets pris 79 kr.
info-iconMedlemspris 55 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!