Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Livet i vår värld Arbetsbok

av

Skickas inom: 5-9 vardagar
Vårt normalpris 85,00 kr
Spara 20,00 kr
65,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

85,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Nytt läromedel för förskoleklassen som behandlar läroplanens centrala innehåll inom natur, teknik och samhälle för förskoleklassen. Livet i vår värld, Arbetsbok och Lärarwebb, är ett lustfyllt material som erbjuder en variation av arbetssätt. Med Lärarwebben får du tillgång till allt undervisningsmaterial - såväl visningssidor av Arbetsboken och tillhörande digitala introduktioner som lärarhandledning till varje arbetsområde samt användbara länkar.

Läs mer
Pedagogiska tankar
Livet i vår värld är ett material som täcker förskoleklassens centrala innehåll inom natur, teknik och samhälle. På ett lekfullt sätt får eleverna tillsammans med maskoten Globis utveckla sin förmåga att utforska och beskriva företeelser i sin omvärld. Livet i vår värld bidrar till kontinuitet och progression i elevernas utveckling och lärande samt förbereder eleverna inför deras fortsatta skolgång.
I Lärarwebben finns bl.a. en lärarhandledning där aktiviteter och lekar inspirerar till att träna ord och begrepp samt turtagning och socialt samspel både i klassrummet och i utemiljön.

Komponenter
Arbetsboken
I Arbetsboken får eleverna på ett lekfullt och lustfyllt sätt möjlighet att befästa sina kunskaper inom natur, teknik och samhälle. Vid varje nytt uppslag får eleverna möta ett nytt arbetsområde som exempelvis handlar om livsfrågor, demokrati, regler, vänskap, djur eller växter.

Lärarwebben
Med en inloggning får du tillgång till allt undervisningsmaterial, såväl visningssidor av arbetsboken, lärarhandledning och kopieringsunderlag som digitala introduktioner och användbara länkar. Du hittar material både för visning i klassrummet och att dela med dig av till eleverna. Kort sagt allt du behöver för att guida dina elever till det de ska jobba med. Alla kopieringsunderlag är sorterade efter kapitel och går att skriva ut. De digitala introduktionerna är övningar till varje sida i arbetsboken - bilder att prata kring, begrepp eller bilder att sortera och annat att laborera med tillsammans på en storbildsskärm i klassrummet.

UppläggHur är läromedlet upplagt? Arbetsgång? Hur interagerar de olika komponenterna?
Eleverna följer Globis, läromedlets maskot, genom 16 kapitel i Arbetsboken och Lärarwebben. I varje kapitel kommer eleverna att arbeta med ett nytt arbetsområde. Det kan exempelvis handla om hur man är en bra kompis, demokrati, konflikthantering, uppfinningar, trafiken eller hållbar utveckling. Eleverna får på ett konkret sätt utforska och undersöka sin omvärld. Arbetsboken och Lärarwebben ger eleverna en variation av uttrycksformer och främjar deras förmåga att lära tillsammans och därigenom utveckla goda relationer.
Du som lärare får helt enkelt ett omfattande, men samtidigt tydligt, flexibelt och lättanvänt material.

Innehåll
- Börja skolan
- Regler och vänskap
- Trafik
- FN och barnkonventionen
- Tekniska lösningar
- Allemansrätten
- Demokrati
- Konflikthantering
- Vatten
- Livsfrågor
- Året runt i naturen
- Året runt med djuren
- Hållbar utveckling
- Träd och växter
- Kroppen
- Förr och nu
- Året i förskoleklassen

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789147128402
Förlag:
Liber
Författare:
ISBN-10:
9147128402
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
40
Utgivningsdatum:
20 maj 2019
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 0mm H: 0mm D: 0mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Livet i vår värld Arbetsbok
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar