Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

KBT kognitiv beteendeterapi : komma på bättre tankar

Vårt normalpris 199,00 kr
Spara 35,00 kr
164,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

Boken är tyvärr slutsåld på förlaget - se andra böcker i samma genre her
199,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:

KBT är ett begrepp i tiden. När Åsa Palmkron definierar bokstäverna KBT som Komma på Bättre Tankar är det signifikativt för hennes bok om kognitiv beteendeterapi.
Med sitt enkla språk förmedlar hon kunskap så att alla och envar förstår vad KBT innebär och hur effektiv metoden är vid behandling av depression och ångestsjukdomar.
Boken kräver inga psykoterapeutiska förkunskaper.

Ordet kognitiv avser tänkande eller tankesätt, och den kognitiva terapin arbetar med att förändra negativa tankemönster och ersätta dem med andra som är mer hälsofrämjande, beetendeterapin med att förändra negativa beteenden.
Metoden handlar om att se sig själv och omvärlden med nya ögon - att komma på bättre tankar!

Det finns ett stort behov av lättförståelig information i ämnet både hos dem som själva behöver hjälp och från terapeuter. Kognitiva och beteendeinriktade terapier har internationellt en tätposition inom psykoterapin, och intresset ökar i takt med att forskningen tydliggör KBT som en ändamålsenlig och effektiv behandlingsform. Komma på Bättre Tankar är upplagd på ett pedagogiskt sätt som en behandlingsserie där läsaren klart och tydligt vet vad arbetsområdet är. Åsa Palmkron skriver enkelt, rättframt, lättförståeligt utan alltför många ord. Till skillnad från andra liknande böcker i ämnet innehåller den inga fallbeskrivningar. Sådana har medvetet uteslutits eftersom författare vill att boken ska vara "terapeuten" som talar direkt till läsaren. Hos en terapeut vill man inte höra om andra. Man är intresserad av sig själv! Boken kan användas på flera olika sätt. Som självhjälpsbok fungerar den både enskilt och i grupp. För den som går i stödsamtal kan den vara en utgångspunkt för samtalen och ge en bra struktur att följa. Den kan också användas som lärobok vid kurser och kan också läsas av alla som vill orientera sig om vad kognitiv beteendeterapi innebär. Läsaren får både nya kunskaper och massor av övningar (totalt 131), vilket är nödvändigt för att kunna finna nya tankebanor. Komma på Bättre Tankar är en välkommen bok om ett ämne i tiden. Den är skriven för svenska förhållanden och med sitt lättillgängliga språk och överskådliga innehåll väcker Åsa Palmkron lusten att lära mer om ett angeläget ämne.

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789189638099
Förlag:
Argos/Palmkrons Förlag
Författare:
ISBN-10:
9189638093
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
267
Utgivningsdatum:
20 nov 2009
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
3
Dimensioner:
B: 135mm H: 210mm D: 15mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · KBT kognitiv beteendeterapi : komma på bättre tankar
Åsa Palmkron Ragnar
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar