Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Kaninen som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga

av Carl-Johan Forssén Ehrlin

, 2011

1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 189,00 kr

info-icon Medlemspris

125 kr

Spara 64,00 kr (34%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
I ”Kaninen som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga” av Carl-Johan Forssén Ehrlin möter vi kaninen Kalle som bara vill somna.
 
Detta är godnatthistorien som alla har väntat på, både (över)trötta barn och föräldrar!
Godnattsagan Kaninen som så gärna ville somna har på kort tid blivit en bästsäljare världen över och toppar flera bästsäljarlistor. Inte nog med det, så har den blivit översatt till över 40 språk, och lovprisas av föräldrar över hela världen.
 
Med sin banbrytande och innovativa skrivteknik, lyckas Carl-Johan Forssén Ehrlin i boken om Kaninen så gärna ville somna att göra nattningen till en mysig stund och härlig avslutning på dagen. I stället för att kämpa emot sömnen, kommer ditt barn slappna av och somna lättare.
 
Är det en kamp varje kväll för att få ditt barn till att somna?
Följ med vågen av föräldrar över hela världen som har tagit till sig Kaninen som så gärna ville somna och gjort den som en självklar del av nattningen.
 
När Kalle Kanin inte kan somna, föreslår mamma Kanin att de ska träffa farbror trollkarl som bor i den andre änden av ängen och han vet precis vad som ska göras för att Kalle Kanin ska kunna somna. Ditt barn följer med Kalle och hans mamma på deras väg till farbror trollkarl, där de träffar olika karaktärer som hjälper dem till att vyssas i sömn.
 
Beteendevetare Carl-Johan Forssén Ehrlins enkla saga använder ett unikt och tydligt språkmönster som kommer hjälpa ditt barn att komma till ro, slappna av och somna på kvällen eller till middagsluren.
 
Ta tillbaka kvällen och underlätta nattningen redan idag!
  
Citat från några av alla nöjda läsare:
Tack så oerhört mycket för att ni skrivit den här boken! Mina annars så svårsövda barn 5 och 7 år somnar nu på knappt en kvart! Jag är helt lyrisk! Tack igen, ni har räddat mina kvällar! 
Linn Wallman
Tack för en nästintill magisk bok! Vi läser den som sista bok för kvällen och hittills har min dotter 4 år somnat innan sidan fyra. Jag trodde hon skulle vägra den när hon märkte att hon somnade men istället frågar hon efter den på kvällen för hon somnar så skönt säger hon. Jag kommer köpa ett ex till alla vänner som får barn! 
Helena Levén
Ta till sagan om Kaninen som så gärna ville somna när det hänt eller ska hända spännande saker eller annat som tillfälligt gör det svårt att somna. 
Mikael Odhage, leg. psykolog
The most peaceful bedtime we have had in months!
Daily Mail
Tired parents of planet earth this is what you've been waiting for... If you don't already have a copy, you need to order one quick sharp! 
Metro

Bokdetaljer
Svenska
9789186749002
Ehrlin Förlag
9186749005
32
den 1 februari 2011
1
B: 214 H: 304 D: 8 mm

Andra kunder har även köpt
Hur jag lärde mig...
Fanny Härgestam, H...
Förlagets pris 289 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Food Pharmacy : ko...
Mia Clase, Lina Ne...
Förlagets pris 249 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Mikael Persbrandt...
Carl-Johan Vallgre...
Förlagets pris 259 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Godnattsagor för r...
Elena Favilli, Fra...
Förlagets pris 239 kr.
info-iconMedlemspris 152 kr.
Diabeteskokboken
Berit Paulsson, Kr...
Förlagets pris 239 kr.
info-iconMedlemspris 156 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!