Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Jul : pekbok

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 121,00 kr
Spara 25,00 kr
96,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

121,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:

Pepparkaka! Gran! Paket!
En första pekbok för de yngsta barnen, om det som hör julen till.
Verb och substantiv i en och samma bok!


OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre! 


Sagt om boken:

Den enklaste av böcker för de allra minsta. En första pekbok om julen. Men läs den med äldre barn också. Associationerna som bilderna ger får barnen att berätta om egna tankar och minnen.

Johanna Renling, Norran


Bilderna är helt fantastiska och det här blev vår favorit. Det känns nästan som att vi kan känna lukten av clementin och pepparkaka och känna snön på tungan när vi tittar i den. Den blev nog [mitt barns] favorit för de fina, stora, klara bilderna med fantastiska färger. Och kanske blev den min för den geniala idén att den innehåller både substantiv och verb!!! Det här är nämligen så pedagogiskt så jag vill krama boken och blir på riktigt glad i hjärtat. ( ) Jag rekommenderar varmt de här båda böckerna i julklapp till små barn. De gör gott på så många sätt och är väldigt underhållande och fina.

Jessica, Jul i Laloland


Sammanfattningsvis så tycker jag väldigt bra om Jul: pekbok. Den ligger helt rätt i tiden, och då tänker jag inte för att det snart är jul, utan för att den speglar hur samhället faktiskt ser ut idag. Det här är en bok som barn av alla etniciteter kan ha nytta av jag kan tänka mig hur den kan användas även för äldre barn i svenskundervisning för att lära sig de svenska julorden, eller för att jobba med tema julen. Dessutom tycker jag väldigt mycket om illustrationerna i boken. Väldigt charmiga och färgglada.

Barnboksbloggen


Tvååringen älskade Jul: pekbok! Vi läste den tillsammans två gånger och sen sa han: "läsa själv" och så läste han den några gånger till själv och sa alla orden. Det var lite tjockare och tåligare blad i den här boken, vilket är jättebra för de lite mindre barnfingrarna.

Jul i fjällen


Jag tycker bilderna är supersnygga, och som vanligt har dom blandat traditionella ord och bilder med nytänkande, och på ett enkelt och naturligt sätt utmanat tankemönster. (...) Så mitt tips - kolla in den här boken om ni har småbarn eller känner någon som har det :)

Johanna Lindberg, arildsdotter.blogg.se


Min 7 månaders bebis älskar att titta i denna boken, blir alltid lika glad varje gång vi tar fram boken och läser i den.

Victoria, förälder


Det här är en jättefin bok! Jättefint urval av bilder, som är normbrytande. Alla kan vara lucia!

Bibliotekarien Anna Hedlund, i Morgon i P4 Göteborg


I enkla stilrena uppslag med klara tydliga färger får en sak avspegla julen och vad den kan innebära för små barn; pepparkaka, pulka, ett mångfaldsinspirerat Luciatåg med barn från olika länder, en snögubbe och andra mycket avskalade bilder. Alla illustrationer avbildar ett substantiv. Vad kan man göra med de olika sakerna? Pepparkakan äter man, pulkan åker man på, luciatåget sjunger och snögumman bygger man. Resten av orden är alltså verb. Bilderna får illustrera att även det minsta barn kan med enkla grepp, utan någon mer religiös anknytning än Luciatåget, relatera till julen och julfirandet. (...) Det genomarbetade och pedagogiska tänket löper som en osynlig tråd genom berättelsen. I den strida strömmen av julböcker så är en pekbok av detta slag mycket välkommen!

Maria Christensen, BTJ


Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789187413148
Förlag:
Olika Förlag
Författare:
ISBN-10:
9187413140
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
28
Utgivningsdatum:
5 nov 2015
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 164mm H: 162mm D: 10mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Jul : pekbok
Marin Salto
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar