Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Jerusalems hopp

Är i restorder.
Okänd leveranstid
Vårt normalpris 84,00 kr
Spara 14,00 kr
70,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

84,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
I succéserien SionsArvet har författarna Bodie och Brock Thoene hållit läsarna trollbundna med sitt episka verk, där det förflutna vävs samman med den nutida kampen om världens heligaste och mest turbulenta stad. I Jerusalems hopp, den sjätte och sista delen i denna tidskrönika, återskapas ett levande drama om befrielse, kärlek och tro från det första århundradet e. Kr. I inledningen till Jerusalems hopp befinner sig den militäre strategen Moshe Sachar fortfarande i det hemliga biblioteket under Tempelberget i säkerhet undan det kaos som präglade Israel i samband med självständighetskriget 1948. Ovanför honom sörjer samtidigt en grupp överlevande vid en åldrig rabbins grav. Enligt de instruktioner rabbinen gett honom före sin död öppnar Moshe ännu en bokrulle och förflyttas återigen tillbaka till den dramatiska bibliska berättelsen om den karismatiske men mystiske Yeshua. I takt med att ryktet om dennes underverk sprider sig, finner allt fler människor sitt öde. En romersk centurion som älskar en skön judinna slits mellan sin växande beundran för fienden och sin plikt som soldat. Tre Sparvar, luggslitna och föräldralösa pojkar, finner tröst när de gömmer sig tillsammans med Yeshua och får i uppdrag att gå med ett viktigt bud till en herde i Betlehem. Alla dessa individer sammanstrålar under den farofyllda resan till påskhögtiden i Jerusalem, där en blodig massaker äger rum, varefter Yeshuas identitet uppenbaras på ett överraskande sätt. Med denna mäktiga roman som kombinerar medryckande berättarstil och fascinerande historisk miljö har Bodie och Brock Thoene skapat ännu ett fängslande drama.
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789173170604
Förlag:
KM-Förlaget & Bornelings
ISBN-10:
9173170607
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
293
Utgivningsdatum:
1 jul 2006
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
Dimensioner:
B: 150mm H: 225mm D: 23mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Jerusalems hopp
Bodie Thoene, Ewa Edén-Modén, Brock Thoene
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar