Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Janne Josefssons uppdrag

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 129,00 kr
Spara 22,00 kr
107,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

129,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Här några citat, direkt hämtade ur boken Janne Josefssons uppdrag: "Besatthet, extremism och fanatism är farligt. Man måste ta folk på allvar, inte nedvärdera dem." "Så jag bestämde mig i nionde klass någon gång att nu jäklar! Från och med då blev jag oerhört målinriktad." "Sanningen är inte enkel - mycket händer bakom kulisserna - Vad är det som inte debatteras?" "När jag träffar jobbarkompisar på morgonen, så berättar jag ofta om något som jag reagerat på jag gillar att bli förbannad på saker som jag tycker är fel. I det här jobbet är det en fördel." "Jag gör journalistik av min upprördhet." "Kalla det vad du vill, mindervärdeskomplex, klasshat, vad som helst. Det är ett fruktansvärt verktyg och det kan bli förfärligt. Kolla världshistorien, kolla diktatorerna, många drivs ju av det." "Jag har vreden, men jag vill inte fördöma. Jag är förbannad, men jag vill begripa." "Så det som triggar igång mig är bra idéer, när jag är något på spåret. Och då finns det inga hinder." "Jag använder mycket magkänsla. Mycket intuition. Det är det misstaget många andra reportrar gör, de vill tro att det här jobbet är intellektuellt, men det är det inte." "När jag intervjuar makthavare ger jag dem ofta möjligheten att ljuga. Sedan kommer jag med nästa fråga som visar att de nyss ljög." "Jag värnar demokratin och vill varna för det som kan försvaga den." Det är min största fasa att övergrepp som myndigheter gör ... att jag gör likadant, inte med fysiskt våld utan med kameran, att jag i ivern att avslöja missförhållanden och orättvisor börjar se folk som objekt, som representanter, att jag glömmer bort att det är människor. "Jag brukar kräva att folk ska ha civilkurage, men jag har också lärt mig av min mamma att det är inte lätt att vara stark om man inte växt upp med den styrkan. Hon säger ibland att jag kräver för mycket av folk."
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789188144898
Förlag:
Lindelöws bokförlag
Författare:
ISBN-10:
9188144895
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
212
Utgivningsdatum:
1 okt 2005
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
Dimensioner:
B: 162mm H: 232mm D: 20mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Janne Josefssons uppdrag
Stig Hansén
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar