Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Jakten på den fulländade hälsan : en bok om hälsans hemligheter, kärlekens mysterier och meningen med livet

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 179,00 kr
Spara 30,00 kr
149,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

179,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Vill du bli frisk, lycklig och kreativ? Självklart, tänkte Pia Vingros och hoppade på den svenske hälsoprofeten Are Waerlands råd om hur livet ska levas. I sin bok Jakten på den fulländade hälsan berättar hon om sitt äventyrliga sökande in i hälsans hemligheter, kärlekens mysterier och om meningen med livet. En nittonårig journalistvolontär har just fått diagnosen reumatism. Hon lever som om sjukdomen inte fanns. Mötet med en äldre kvinnlig konstnär förändrar allt. Handen, som konstnären sträcker fram för att hälsa, är krokig och förvärkt. Som i blixtbelysning ser den unga kvinnan sin framtid. Bli vegetarian, uppmanar konstnären. Själv orkar jag inte ändra min mat, men du har en chans. Läs böcker av Are Waerland. Låt maten vara din medicin. Då kan du slippa mitt öde.

Konstnärens råd blir början på ett livslångt äventyr. Strävan efter hälsa för henne till perioder av fasta, vandringar i Himalayas berg, till terapisoffan och zonterapeuten. Berättelsen landar där den började hos Are Waerland. Som hustru, trött trebarnsmamma och egenföretagare läser hon hans böcker med nya ögon och inleder en tid av helt vegetarisk kost, löpträning, sova-ute-perioder, yoga och meditation.

I jakten på den fulländade hälsan förbättras allt hälsan, arbetslusten, livsglädjen och relationerna till nära och kära.

Utöver berättelsen innehåller boken 108 frågor om hälsa som vi ställer oss själva. Är det nyttigt att dricka kaffe? Vilken är bästa metoden för att gå ned i vikt? Varför är det så viktigt att kunna slappna av? (och 105 frågor till). Sveriges främsta experter svarar.
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789186581190
Förlag:
Beijbom Books
Författare:
ISBN-10:
9186581198
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
299
Utgivningsdatum:
4 okt 2011
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 150mm H: 220mm D: 20mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Jakten på den fulländade hälsan : en bok om hälsans hemligheter, kärlekens mysterier och meningen med livet
Pia Vingros
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar