Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Jaguar i kroppen - Fjäril i hjärtat

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 298,00 kr
Spara 50,00 kr
248,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
298,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
Beskrivning:
En ocensurerad resa till ett liv som modern schaman
En schaman är en medlare mellan andevärlden och den vanliga världen, och ordet har använts flitigt här i väst. Det är ingen yrkestitel man kan skaffa sig, och i ursprungssamhällen föds schamanen till och med ofta in i sin roll. YaAcov Darling Khan är en av få västerlänningar som har erkänts som schaman av byäldstar och lärare bland olika ursprungsfolk.
Efter att ha träffats av blixten påbörjade YaAcov sin 30 år långa resa in i schamanismen på jakt efter sin egen läkning och för att lära sig att tjäna andra med hjälp av den visdom han fått genom sina upplevelser. Han har gått i lära hos ursprungsfolk vid Norra polcirkeln, i USA och i Sydamerika, och har deltagit i ceremonier på så skiftande platser som i walesiska grottor och i Amazonas djupa regnskog. YaAcov studerar än i dag och reser regelbundet till Amazonas i Ecuador för att arbeta tillsammans med achuar- och saparafolket.

Under tusentals år har schamaner hjälpt människorna i sin omgivning att leva i harmoni med sig själva, varandra, den vanliga världen och andevärlden. Denna vackert skrivna bok är inte bara en väldigt ärlig, humoristisk och inspirerande biografi, utan även en guide för den som, oavsett kulturell eller social bakgrund, vill återvända till sina ursprungliga rötter och bidra till att skapa en mer hållbar mänsklig närvaro här på jorden som en del av en ny dröm.

YaAcov Darling Khan är en modern schaman (traditionell helare) som har studerat och praktiserat tillsammans med många skickliga schamaner runt om i världen. Han har erkänts som praktiserande schaman av samiska äldste-schamaner samt achuar- och saparafolket i Amazonas. Han är en av de främsta lärarna inom förkroppsligad medvetenhet och medgrundare av Movement Medicine, en modern form av schamanism som han undervisar världen över. www.schoolofmovementmedicine.com

Jaguar i kroppen fjäril i hjärtat är en underbar äventyrsberättelse som handlar om betydelsen av att vara en medveten människa. Likt alla djupt ärliga och ödmjuka berättelser, har denna potential att hela läsaren och hjälpa honom eller henne att minnas vem han eller hon verkligen är.
Dr Christiane Northrup, New York Times bästsäljande författare av Goddesses Never Age och Women´s Bodies, Women´s Wisdom
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789188633101
Förlag:
Livsenergi
Författare:
ISBN-10:
9188633101
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
276
Utgivningsdatum:
22 mar 2018
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 155mm H: 216mm D: 22mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Jaguar i kroppen - Fjäril i hjärtat
Ya'Acov Darling Khan
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar