Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Jag är inte perfekt, tyvärr

av Michaela Forni

, 2016

1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 209,00 kr

info-icon Medlemspris

139 kr

Spara 70,00 kr (33%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
I ”Jag är inte perfekt, tyvärr” får vi läsa om Michaela Fornis uppgörelse med fasaden – om att våga vara operfekt. En kombinerad dagbok och självhjälpsbok.
 
 
Hur ser det egentligen ut bakom fasaden? Är ditt liv så perfekt som du visar det på Facebook och Instagram? För visst ska man väl vara perfekt?
 
Nej! Säger Michaela Forni, som efter att ha gått in i väggen verkligen reviderade sitt liv. Vad är det egentligen som är viktigt? Det handlar om att leva ett liv där du känner dig stark, självsäker, lycklig och framför allt värdefull för den du är – inte att sträva efter bilden av det perfekta idealet.
Det har visat sig att genom att hela tiden sträva efter perfektion, kan du få följdsjukdomar som depression och ångest. ”Jag är inte perfekt, tyvärr” är en liten bok att läsa från pärm till pärm, eller att bläddra i när du känner att du behöver pepp och att veta att du inte är ensam om dina känslor. Det är en självhjälpsbok med Michaelas råd och ångesthantering, men också en dagbok där vi bland annat får läsa om hennes känslor om hur det känns att inte vilja leva. Hon hoppas att hennes tankar och erfarenheter med ångest, kan vara med att minska din och att du kanske får hjälp av hennes egna verktyg till att hantera en operfekt vardag.

Bokdetaljer
Svenska
9789187941955
Lava Förlag
9187941953
222
den 12 september 2016
1
B: 144 H: 192 D: 22 mm


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!