Plusbok – för dig, som älskar böckernas värld

Hos Plusbok har du möjligheten att beställa böcker som gäst eller som medlem.

Är du inte medlem? Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.

Plusbok förmånsklubb
Plusbok är en förmånsklubb med EXTRA låga medlemspriser på över 65.000 böcker. För att kunna handla till medlemspriser och få tillgång till billigare frakt, ska du teckna ett medlemskap. Ett medlemskap kostar ENDAST 49,00 kr/30 dagar i ett fortlöpande abonnemang.
Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Läs mer
Plusbok – för dig, som älskar böckernas värld

Hos Plusbok har du möjligheten att beställa böcker som gäst eller som medlem.

Är du inte medlem? Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.

Plusbok förmånsklubb
Plusbok är en förmånsklubb med EXTRA låga medlemspriser på över 65.000 böcker. För att kunna handla till medlemspriser och få tillgång till billigare frakt, ska du teckna ett medlemskap. Ett medlemskap kostar ENDAST 49,00 kr/30 dagar i ett fortlöpande abonnemang.
Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Läs mer
Medlemskap
49,-
30
/ dagar
Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här

Medlemsvillkor

 
Dessa affärsvillkor träder i kraft vid tecknande av ett medlemskap i Plusboks förmånsklubb genomfört av privata konsumenter på Plusbok.se.
 
Plusbok.se AB, org. nr. 556935-2767, är ett företag som ägs av den danska firman Plusbog.dk ApS, cvr. 30576691, Brovej 20A, 8800 Viborg, Danmark. E-post: support@plusbok.se
 
1. Godkännande av medlemsvillkor
Genom att teckna ett medlemskap accepterar du att Plusbok får debitera det avtalade beloppet periodvis i överensstämmelse med det valda medlemskapet. Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap så att det slutar när din innevarande abonnemangsperiod upphör.
 
Ett Plusbok medlemskap kostar 49 kr /30 dagar i ett fortlöpande abonnemang. 
 
2. Tecknande av medlemskap
Medlemskapet tecknas i samband med att du genomför ditt första köp till medlemspris. Vid köp till medlemspris läggs samtidigt ett medlemskap i varukorgen.
 
Medlemskapet är för personligt bruk och kan användas av en (1) person. Medlemskapet kan tecknas av privatpersoner som har fyllt 18 år - inte av företag, offentliga institutioner eller dylikt.
 
3. Uppsägning av medlemskap
Du kan när som helst säga upp ditt abonnemang. Det löpande abonnemanget slutar när den innevarande betalda abonnemangsperioden upphör. Därefter kommer du inte att debiteras ytterligare för abonnemanget, såvida du inte reaktiverar medlemskapet eller tecknar ett nytt. Produkter som har beställts i medlemsperioden kommer att levereras också efter att medlemsperioden eventuellt har avslutats.
 
Du kan ångra din uppsägning om ditt medlemskap fortfarande är aktivt och du har varit betalande medlem. Detta görs under Mitt medlemskap, och du behåller i så fall dina ihoptjänade förmåner.
 
Uppsägning av abonnemanget görs under "Mitt Medlemskap" som du har tillgång till via "Mitt Plusbok" överst på sidan - kom ihåg att logga in.
 
4. Ångerrätt/returnering
Knutet till ditt medlemskap är en lagstadgad ångerrätt på 14 dagar, som löper från tidpunkten då du tecknade ditt medlemskap. Eftersom du har ingått ett avtal om ett abonnemang, är det bara ångerrätt vid avtalets start och inte i samband med den löpande betalningen.
 
Om du önskar säga upp ditt medlemskap inom den 14-dagars ångerfristen ska du ge tydligt besked om detta på mejl till support@plusbok.se
 
Om du önskar utnyttja ångerrätten ska du returnera de varor som du har köpt till medlemspris, eftersom ett medlemskap vid köptillfället är en förutsättning för att kunna handla hos oss. Du kan använda det elektroniska ångerrättsformuläret under "Mitt Plusbok" eller vårt standardångerrättsformulär, som du hittar längst ned på denna sida. Du kan även använda Konsumentverkets ångerblankett som du hittar här. Vänligen observera att blanketten måste skickas till oss via mejl på support@plusbok.se.
 
Efter att du har meddelat oss att du vill använda ångerrätten har du 14 dagar på dig att returnera varan till oss.
 
5. Kortinnehavarens ansvar och häftelse
Anmälan är bindande från det ögonblick du genomför en beställning och därmed tar ditt medlemskap i bruk, eller när det har gått 14 dagar från anmälan. Betalaren är förpliktad att betala hela beloppet för hela den valda medlemsperioden och efterföljande abonnemangsavgifter, om inte medlemskapet under tiden har sagts upp enligt ovanstående regler för uppsägning.
 
6. Procedur för abonnemangsbetalningar
Fortlöpande abonnemang förnyas automatiskt. Hela beloppet betalas på en gång. Om beloppet inte kan dras från ditt kontokort, till exempel om kortet har gått ut, så skickar vi ett mejl som påminner dig om att uppdatera kortuppgifterna så du inte förlorar dina ihoptjänade medlemsförmåner.
 
7. Utgånget kontokort
Om ditt kontokort snart går ut eller har gått ut kan du uppdatera dina kortuppgifter under "Mitt medlemskap" och därigenom fortsätta ditt medlemskap och behålla din anciennitet och dina medlemsförmåner. Dina kortuppgifter hanteras och förvaras av Epay och vi har inte åtkomst till dem.
 
8. Betalning 
Transaktioner benämns "Plusbok" på ditt kontoutdrag. Betalningen sker genom en säker och SSL-krypterad anslutning. Betalningar verifieras och godkänns av PBS.
 
Vid betalning med faktura via Klarna skickas fakturan till den e-postadress du angav vid registreringen. Du kan välja direktbetalning eller betalning via din bank samt eventuella övriga betalningsmetoder som du själv har valt. För mer information om betalning via Klarna hänvisar vi till Klarna.
 
Du köper tjänsten/varan av Plusbok.se AB (org.nr 556935-2767) E-post: support@plusbok.se, Slottsgatan 20, 211 33 Malmö.
 
Du får ett bekräftelsesmejl när du har genomfört en beställning och har dessutom alltid tillgång till din orderhistorik under "Mitt Plusbok".
 
9. Återkallande och bestridande
Du kan när som helst obetingat dra tillbaka din tillåtelse till att vi framöver debiterar dig för medlemsavgiften genom att säga upp ditt medlemskap. Om du upptäcker en eller flera ej tillåtna debiteringar, så kan du bestrida dessa hos din kortleverantör senast 8 veckor efter debiteringen, om inte något annat framgår av ditt avtal med kortleverantören.
 
10. Om medlemsbesparingar på böcker och andra produkter
Med ett medlemskap i Plusboks förmånsklubb kan du köpa böcker och andra produkter till extra låga medlemspriser. När vi t.ex. anger att du har sparat X kronor på en bok eller produkt, är det skillnaden mellan vårt normala pris och medlemspriset som avses.
 
På vissa ställen på sidan kan du läsa "DU HAR HITTILLS SPARAT X kr på PLUSprodukter". Beloppet avser här din besparing på köp av produkter i hela ditt medlemskap. Det betyder att medlemskap och frakt inte är inräknat.
 
11. Fair-use
Fair-use regeln ska säkra att det inte sker överanvändning eller missbruk av medlemskapet. Om Fair-use regeln träder i kraft kommer du att få besked om detta i förbindelse med ditt köp.
 
Medlemskapet är för personligt bruk och kan användas av en (1) person. Medlemskapet kan tecknas och betalas av privatpersoner som har fyllt 18 år - inte av företag, offentliga institutioner eller dylikt.
 
Plusbok.se förbehåller sig rätten att låsa tillgången till medlemskapet samt annullera eventuella öppna ordrar som strider mot de gällande medlemsvillkoren, ifall det finns anledning att tro att medlemskapet överanvänds eller missbrukas.
 
12. Standardångerrättsformulär
(Detta formulär ska endast fyllas i och returneras om du vill använda ångerrätten).
 
Skickas till:
Plusbok.se AB
c/o Förlagssystem AB
Tunavägen 90
791 61 FALUN
 
Eller via e-post till:
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Jag meddelar härmed att jag frånträder mitt köpeavtal avseende följande varor:
 
Ordernummer:
 
Beställdes den:
 
Mottogs den:
 
Köparens namn:
 
Köparens underskrift:
(enbart om blankettens innehåll meddelas på papper)
 
Datum: