Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Ibland mår jag inte så bra

av Therese Lindgren

, 2016

1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 199,00 kr

info-icon Medlemspris

122 kr

Spara 77,00 kr (39%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
IBLAND MÅR JAG INTE SÅ BRA av Therese Lindgren är en rak och ärlig bok om Youtubarens psykiska ohälsa och hennes liv.
 

 
Therése Lindgren har blivit utnämnd till Årets Youtuber både 2015 och 2016. Hennes videor är en salig blandning av allt från uppmuntrande skönhetstips till tårfyllda tankar om ensamhet.
I boken IBLAND MÅR JAG INTE SÅ BRA tar hon med oss i sin kamp med psykisk ohälsa, något som hon anser att vi absolut inte ska skämmas över.
Hur känns egentligen en ångestattack? Hur kan man peppa sig själv? Hur länge ska man vänta innan man söker hjälp och vad kan man egentligen få för hjälp? Hur kan det egentligen komma sig att någon som är så framgångsrik kan må så fruktansvärt dåligt?
 
Therése berättar på ett öppet, personligt och med en stor portion humor, om ett svårt ämne. Hon belyser det från många olika vinklar och berättar om sin egen psykiska ohälsa. Hon vill genom boken IBLAND MÅR JAG INTE SÅ BRA få andra att inse att det inte är så ovanligt och att de flesta människor faktiskt drabbas av psykisk ohälsa någon gång i livet.
Vi får i boken läsa om Theréses egna historier blandat med fakta om psykisk sjukdom. Du får hennes tips till hur du kan andas dig ur en ångestattack, hur du vågar öppna dig och prata om hur du har det med vänner och familj, men du får även tips på något så basalt som att kunna komma ur sängen. Självklart måste man söka hjälp ibland och det är viktigt att man gör det, men andra gånger kan det faktiskt räcka med att bara ”gilla läget”.

Bokdetaljer
Svenska
9789137149011
Bokförlaget Forum
9137149016
139
den 9 november 2016
B: 179 H: 248 D: 19 mm

Andra kunder har även köpt
Vem bryr sig?
Therése Lindgren
Förlagets pris 199 kr.
info-iconMedlemspris 121 kr.
Monster
Joakim Lundell, Le...
Förlagets pris 219 kr.
info-iconMedlemspris 134 kr.
Hur jag lärde mig...
Fanny Härgestam, H...
Förlagets pris 289 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Godnattsagor för r...
Elena Favilli, Fra...
Förlagets pris 239 kr.
info-iconMedlemspris 152 kr.
Ditt livs affär
Fredrik Backman
Förlagets pris 109 kr.
info-iconMedlemspris 42 kr.


2 bokrecensioner av Ibland mår jag inte så bra
Boken är väldigt bra, Therese är ärlig i boken och vågar berätta vad hon har varit med om och det är väldigt modigt tycker jag. Såklart är jag väldigt ledsen för Therese skull att hon har varit med en massa fruktansvärda saker men vad än hon går igenom är hon stark och modig. Jag har prenumererat på Therese mer än 2 år. Genom dessa åren har hon tagit säg väldigt långt, såklart älskar jag hennes kanal.
Den är så bra, man lär säg så mycket och förstår hur man kan må egentligen! Och man får veta vad som händer och jag förstår henne verkligen! Man får lära sig vad ångest är.
Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!