Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Högtid : Jul, påsk, midsommar, kräftor & surströmming : alla de klassiska rätterna (och några nya)

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 284,00 kr
Spara 50,00 kr
234,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
284,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Om du köper boken till medlemspris har du redan sparat en månads medlemskap
Beskrivning:

Maten vi äter under årets högtider är livsviktig. Det är kultur på absolut högsta nivå och för mig på blodigaste allvar. Och det är samtidigt både sjukt härligt och hemskt betungande. Det finns ju så många måsten och individuella favoriter.

Stefan Ekengren reder ut begreppen kring våra traditionella svenska högtider och ger dig både klassiska och nya recept. Inför varje högtid får du hjälp med planering och förslag på arbetsordningen. Hur långt i förväg går det till exempel att grava laxen, rulla köttbullarna eller baka påsktårtan? I påskkapitlet varvas recept på fyllda ägghalvor, pocherade ägg och ugnsomeletter med lammstek och vegetariska alternativ som broccoli- och getostpaj, och som avslutning en citron- och marängtårta med mazarinbotten. Kanske en äggtoddy också. Under midsommar gäller det att få till den perfekta mathållningen från morgon till kväll. Då serveras jordgubbsfrukost, ett praktverk till matjessilltårta, lerpottasill och på kvällen olika grillspett med lax, biff och grönsaker. Och så kanske den största högtiden av alla, julen. Förutom den självklara skinkan och Janssons frestelse finns recept på bland annat laxtartar med kapris och dragon, sellerisallad och finsk kålrotslåda och en riktigt maffig annandagsmiddag med helstekt kalkon och gräddsky. Boken innehåller totalt cirka 200 recept och är ett referensverk att återkomma till gång på gång.

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789127162150
Förlag:
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Författare:
ISBN-10:
912716215X
Bandtyp:
Hardcover
Sidor:
304
Utgivningsdatum:
27 sep 2019
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 195mm H: 254mm D: 32mm

Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.

Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Högtid : Jul, påsk, midsommar, kräftor & surströmming : alla de klassiska rätterna (och några nya)
Stefan Ekengren
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar