Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna

av Anders Hansen

Storpocket, 2017

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 29,95 kr

Förlagets pris 119,00 kr

info-icon Medlemspris

9 kr

Spara 110,00 kr (92%)

Detta är en A-titel, vilket betyder att du max kan köpa 1 st av samma titel, och max 3 kampanjtitlar totalt inom 30 dagar. För denna titel är vårt superlåga pris 9,00 kr, därefter kostar de 59,00 kr.

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Uppgradera din hjärna!

Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig! Regelbunden träning har nämligen visat sig vara den bästa hjärngympan som finns, bättre än sudoku, korsord och alla tänkbara kosttillskott tillsammans.
Man vet i dag att hjärnan är enormt föränderlig. Det bildas ständigt nya hjärnceller och nya kopplingar skapas och försvinner. Allt du gör, till och med varje tanke du tänker, förändrar din hjärna lite grann. Och det gör i allra högsta grad även motion och träning. När du rör på dig blir du inte bara piggare och mår bättre, det påverkar också koncentrationen, minnet, måendet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten – till och med din personlighet och intelligens. Du tänker helt enkelt snabbare och kan lägga i en extra ”mental växel”, till exempel för att kunna koncentrera dig när det är stökigt omkring dig. Och alla som rör på sig får de här fördelarna, barn, vuxna och gamla.
I Hjärnstark visar Anders Hansen, överläkare i psykiatri och författare till boken Hälsa på recept , vilka mekanismer i din hjärna som omvandlar promenaden eller löprundan till inget mindre än en mental ”uppgradering”. Du får lära dig vad det beror på och du får konkreta tips på hur du ska röra på dig för att uppnå alla positiva effekter som forskningen har kunnat visa.
Populärvetenskap när den är som bäst. Lättläst och fylld med överraskande nya forskningsresultat. Ingalill Mosander, Aftonbladet

Bokdetaljer
Svenska
9789173631099
Fitnessförlaget
9173631094
Storpocket
253
den 28 juli 2017
B: 135 H: 210 D: 18 mm

Andra kunder har även köpt
Omgiven av idioter...
Thomas Erikson
Förlagets pris 59 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
Frans nya vän
Christine Nöstling...
Förlagets pris 19 kr.
info-iconMedlemspris 8 kr.
Mamma Mu och Kråka...
Jujja Wieslander
Förlagets pris 29 kr.
info-iconMedlemspris 8 kr.
Féernas magiska hu...
Förlagets pris 49 kr.
info-iconMedlemspris 13 kr.
Bamse Den blå luva...
Charlotta Borelius
Förlagets pris 49 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.


1 bokrecension av Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna
Den här boken räcker väldigt långt! En fantastisk instruktionsbok i hur man kan/bör använda kropp och hjärna för bästa funktion och för god psykisk hälsa!!
Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!