Bli Medlem Returböcker Kundservice

Kära läsare, vår telefonsupport är stängd denna vecka. Skriv till oss HÄR.

Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån. Du kan säga upp det när som helst och Plusförmånerna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Harry Potter och de vises sten

av J. K. Rowling

Kartonnage, 2010

ALLTID BILLIGA BÖCKER

- det kan fort löna sig att bli medlem

Förlagets pris 199,00 kr

Medlemspris info-icon

118 kr
Spara 81,00 kr

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 29,95 kr

Få alla medlemsförmåner idag:

1 vecka gratis, därefter 99,-/mån - säg upp när som helst

Spara upp till 70% - över 40.000 böcker, nyheter, bästsäljare...

Köp bara det du vill ha - inget köptvång

SE ALLA DINA FÖRMÅNER

VÅRT NORMALPRIS

26% RABAT

148,00 kr
Spara 51,00 kr

Frakt endast 39,95 kr

replay

90 dagars ångerrätt

Trygg e-handel - din säkerhet
4 bokrecensioner av Harry Potter och de vises sten
Den här boken är den första delen av Harry Potter-serien. Den är fint skriven och man får lätt bilder i huvudet. I den här boken får man lära känna Harry Potter och hans bakgrund, vem han har bott med och vad som hände när han var liten. Den är lite rolig, mystisk och superspännande på samma gång. I boken får man lära känna bland annat Ron Weasley och Hermione Granger. Harry får nya vänner, och nya fiender. Rekommenderar starkt!
Att läsa serien om Harry Potter är som att stiga in i en helt förtrollad värld och man vill aldrig lämna den! J. K. Rowling är en otroligt skicklig skrivare som inte ger oss en lugn stund! Passar både för lite äldre barn och vuxna.
Denna boken är helt fantastisk! Det är som att komma in i en annan värld. Det här är den bästa boken jag har läst och JK Rowling skriver så bra. Det är bra att både vuxna och barn kan läsa boken
Första gången jag läste denna boken trodde jag inte att jag skulle gilla den och jag trodde den bara var för barn. Men jag är så imponerad hur JK Rowling lyckas skriva på ett sånt sätt som både barn till vuxna kan uppskatta. Historien har allt från spänning, drama, kärlek, vänskap sorg. Ja denna boken är fantastisk
Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!