Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Green kitchen travels : hälsosam vegetarisk mat från hela världen

av David Frenkiel och Luise Vindahl

, 2015

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 279,00 kr

info-icon Medlemspris

143 kr

Spara 136,00 kr (49%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Boken GREEN KITCHEN TRAVELS av David Frenkiel och Luise Vindahl. Detta är uppföljaren till deras otroligt populära kokbok Green Kitchen Stories. 
 
David Frenkiel och Luise Vindahl står för nyskapande vegetarisk mat. Deras blogg www.greenkitchenstories.com har många läsare och inspirerar människor över hela världen att laga god och nyttig vegetarisk mat med endast naturliga ingredienser. Samtliga recept följer David och Luises filosofi kring mat: hälsosamt och naturligt med djärva smaker. 
 
Varför inte börja dagen med en mexikansk frukostsallad och linsdumplings, eller kanske en läcker chokladcroissant bakad med rågmjöl. Festa vidare på champinjoner på moriskt vis, eller en nötig och fräsch Pad Thai utan nudlar. Toppa detta med en mjölfri chokladkaka med vilda bär. 
 
Boken GREEN KITCHEN TRAVELS innehåller runt hundra recept som är inspirerade av familjens resor. Nästan alla recept är glutenfria och många är veganrecept eller har förslag på hur man vegan¬anpassar dem. 
 
Dottern Elsa vara bara sju månader när familjen gav sig av på en jordenruntresa. Deras upplevelser och erfarenhet av att resa med barn presenteras i ett eget kapitel. Davids fantastiska mat- och rese¬fotografi gör boken till en inspirerande vegetarisk, vegansk och glutenfri kokbok med moderna recept. Smaklig måltid!

Bokdetaljer
Svenska
9789113064154
Norstedts
Sandra Medin
9113064150
255
den 13 mars 2015
1
B: 211 H: 260 D: 33 mm


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!