Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Golf- och whiskyresor

Vårt normalpris 100,00 kr
Spara 25,00 kr
75,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

Boken är tyvärr slutsåld på förlaget - se andra böcker i samma genre her
100,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Att whisky och golf hör ihop är ett välkänt faktum. Mängder av entusiaster vet att golf och whisky är långt mer än bara en sport och en dryck, utan en livsstil med sitt eget språk och en särskild elegans som bjuder på mängder av möjligheter till sofistikerade njutningar. Följ med den flerfaldigt utgivna whiskyförfattaren tillika golfentusiasten Dag Lennartsson på hans golfresor med tillhörande whiskyprovningar genom Europa och övriga världen. Författaren tar oss med till klassiska golf- och whiskyresmål som Skottland och USA, men även mer obskyra golfländer på frammarsch som Wales, och mer exotiska whiskytillhåll som Japan. Även här i Sverige finns golf- och whiskydestinationer som bara väntar på att utforskas med denna guidebok som inspirationskälla. Detta är en oumbärlig guide för golfälskaren som vill krydda sin resa med den subtila njutning som bara en fin whisky kan ge, och samtidigt lära sig om golfens och varje resmåls kulturhistoria. Golf- och whiskyresor är en reseguide men även mycket mer: handfasta rekommendationer på hotell, restauranger, golfrutter och destilleribesök varvas med författarens personliga upplevelser, fotografier och tankar om ämnena. Fullspäckad med information som presenteras på ett personligt vis ger denna bok läsaren inspiration inför kommande semestrar, och är det perfekta resesällskapet för en sann livsnjutare. OM FÖRFATTAREN Dag Lennartsson är författaren bakom Grenadines försäljningsframgång Sveriges whiskykrogar, och har dessförinnan skrivit tre böcker i ämnet: Golf, mat och whisky, Whisky, whisky, whisky och Mera whisky. När han inte ägnar sig åt sin golfpassion deltar han flitigt på mässor och festivaler, håller i whiskyprovningar samt är även en av grundarna till den paraplyorganisation som finns för alla Sveriges whiskyklubbar, Svenska Whiskyförbundet, med totalt över 5 000 medlemmar i 125 klubbar.
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789186287108
Förlag:
Grenadine
Författare:
ISBN-10:
9186287109
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
191
Utgivningsdatum:
28 apr 2011
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 134mm H: 190mm D: 10mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Golf- och whiskyresor
Dag Lennartsson
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar