Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här

Mia Lundin

Mia Lundin är Certified Registered Nurse och Nurse Practitioner med specialistutbildning inom gynekologi och obstetrik (avancerad specialist-sjuksköterska). Hon har behandlat hormonella rubbningar (PMS, postpartum depression, övergångsbesvär och klimakteriebesvär) i över 25 år och har stora kunskaper om dess effekter på hjärnans biokemi. Hon utbildade sig till sjuksköterska på Ugglevikens skola i Stockholm och vidareutbildade sig därefter till barnmorska och specialistsjuksköterska vid Harbor UCLA Medical Center i Los Angeles. Det var även i USA som hon grundade kliniken The Center for Hormonal & Nutritional Balance Inc. i Santa Barbara, Kalifornien. Med en kombination av bioidentiska hormoner och kosttillskott har hon behandlat tusentals kvinnor som pga hormonella förändringar har lidit av depression, oro, vallningar och humörsvängningar. Mia Lundin är en aktiv föreläsare och utbildare inom sitt ämnesområde och år 2010 gav hon ut boken ”Female Brain Gone Insane”. Den fick pris som "nationens bästa hälsoinformation till allmänheten” på National Health Information Awards. På svenska heter boken "KAOS I KVINNOHJÄRNAN". Lundin har även skrivit boken MAT FÖR HORMONELL BALANS som är en kokbok där mycket handlar om att äta rätt kost för att förebygga problem som hormonstörningar, benskörhet och viktuppgång.
  • 1
  • ...
  • 1
  • ...
  • 1
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar