Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här

E L James

E.L James (egentligen Erika Mitchell) föddes den 7/3- 1963 i London är den brittiska författaren bakom den internationella bästsäljande trilogin FEMTIO NYANSER AV HONOM. Hon är uppvuxen i Buckinghamshire och är dotter till en chilensk mor och en skotsk far. James studerade historia vid universitetet i Kent och därefter började hon att jobba som studioassistent vid en filmskola i Beaconsfield men James har alltid vetat att det var författare hon skulle bli. 2012 blev hon utsedd av Time som en av världens 100 mest inflytelserika personer och 2013 lanserade Kappahl en kollektion underkläder för kvinnor i samarbete med James. Innan hon skrev böckerna arbetade hon inom TV och med PR men har efter den storslagna succén bestämt sig för att vara författare på heltid. Idag bor E L James i Ealing tillsammans med sin man, Niall Leonard (som är filmregissör och manusförfattare) och deras två söner. Under åren 2011 till 2012 släppte James triologin ”FEMTIO NYANSER”, som blev en succé världen över. Böckerna har sålt i över 90 miljoner exemplar och har översatts till 52 olika språk. De två första böckerna har även filmatiserats. I bokserien träffar Anastasia Steele den framgångsrike Christian Grey under en intervju hon ska göra med en ung entreprenör, som litteraturstuderande. Ana dras motvilligt till den karismatiska mannen och Christian har svårt att motstå den oskuldsfulla kvinnan som plötsligt dykt upp i hans liv. Konflikterna börjar när Christian avslöjar sina något säregna sexuella ritualer, som Ana förstår måste ingå i ett liv tillsammans med honom. Den erotiska, underhållande och rörande kärlekshistorian tar sin början med boken FEMTIO NYANSER AV HONOM (2011), fortsätter med FEMTIO NYANSER AV MÖRKER (2012) och avslutas med boken FEMTIO NYANSER AV FRIHET (2013).
NYHET
Normalpris 63:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 199:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 112:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 110:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 120:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 100:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 65:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 70:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 138:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 138:-
Icke-medlem
Medlem
Normalpris 295:-
Icke-medlem
Medlem
  • 1
  • ...
  • 1
  • ...
  • 1
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar