Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Food Pharmacy : kokboken

av Lina Nertby Aurell

, 2017

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 249,00 kr

info-icon Medlemspris

127 kr

Spara 122,00 kr (49%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Den antiinflammatoriska kokboken,`Food Pharmacy´ av Mia Clase och Lina Nertby Aurell, är framtagen i nära samarbete med tarmfloran.  
En kokbok som förenklar din vardag. Författarna Lina och Mia ger smarta tips och råd på recept till alla som vill börja jaga näring och äta mat som är bra för tarmfloran, samtidigt som det borta inflammationer och sjukdomar. `Food Pharmacy´var en av förra årets stora 
Förra årets succébok `Food Pharmacy´lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier (och så var det något om Star Wars där i också). Nu följer de upp succén med en kokbok. recepten innehåller mängder med grönsaker, en del nötter och kryddor för smak och antiinflammatorisk boost, tillagade på ett så skonsamt sätt som möjligt för att råvarorna ska behålla så mycket näring som möjligt.
I `FOOD PHARMACY´finns det måltider för alla tillfällen: snabba vardagsrätter, lyxigare fine dining-rätter och närande smoothies. Vad sägs om recept på den optimala middagssmoothien, idévärldens lasagne och världens godaste brownie? Rätterna är gluten-, mjölk- och sockerfria och noga provlagade för att säkra att de smakar riktigt gott.   
Lina och Mia fokuserar inte på någon diet, istället är det ett fokus på hälsosam mat för alla. Och den bygger på exakt de råd alla experter faktiskt är överens om – ät mycket grönsaker och skippa sockret!
Lina Nertby Aurell och Mia Clase driver den välbesökta och omtyckta hälsobloggen Food Pharmacy. År 2016 utkom den omåttligt populära boken med samma namn.

Bokdetaljer
Svenska
9789174246827
Bonnier Fakta
9174246828
160
den 15 augusti 2017
B: 175 H: 245 D: 20 mm

Andra kunder har även köpt
Hälsorevolutionen...
Maria Borelius
Förlagets pris 229 kr.
info-iconMedlemspris 49 kr.
Omgiven av idioter...
Thomas Erikson
Förlagets pris 59 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
Happy food : om hu...
Niklas Ekstedt, He...
Förlagets pris 249 kr.
info-iconMedlemspris 59 kr.
Omgiven av psykopa...
Thomas Erikson
Förlagets pris 239 kr.
info-iconMedlemspris 49 kr.
Nordiska myter : f...
Neil Gaiman
Förlagets pris 159 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!