Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Förföljaren

av Nora Roberts

, 2016

1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 239,00 kr

info-icon Medlemspris

152 kr

Spara 87,00 kr (36%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
I ”Förföljaren” av Nora Roberts väcks Naomi Bowes av åskan. I mörkret ser hon sin far försvinna ut i skogen. Hon bestämmer sig för att följa efter.
 
Åskan mullrar utanför och väcker den snart 12-åriga Naomi Bowes. När hon tittar ut i mörkret, ser hon ifrån sitt fönster sin pappa. Ska han gå ner till sjön och bada mitt i natten? Naomi beslutar sig för att följa efter och springer ner på undervåningen. Fast pappa går och ett helt annat håll, genom träden och ut i skogen. Naomi känner på sig att något inte stämmer och går även hon förbi huset och åt samma håll som sin far.
 
Nu är Naomi 29 år och en helt annan människa, med ett helt nytt liv. Hon har lämnat minnet av kvinnan som hon hittade bunden i jordkällaren och chocken av att förstå att hennes pappa är en seriemördare bakom sig. Hon har bytt efternamn och flyttat långt bort ifrån sitt barndomshem. Karriären som fotograf blomstrar och huset vid havet som hon har köpt är fantastiskt. Bara invånarna i den nya staden kunde lämna henne ifred. Fast hon har svårt att stå emot alla vänliga grannar och långsamt släpper hon dem in i sin liv. Vad är det egentligen med denne Xander Keaton, samhällets bilmekaniker, som hon ständigt stöter på? Motvilligt faller hon för hans charm.
Trots den lilla idylliska kuststaden och en viss musikalisk mekaniker så kan inte Naomi fly från sin dåtid. Hon kan inte glömma sin fars hemska dåd, oavsett avstånd i såväl tid som kilometer. Mardrömmen tar aldrig slut i ”Förföljaren” av Nora Roberts.

Bokdetaljer
Svenska
9789100167332
Albert Bonniers Förlag
Milla Emrén
9100167339
547
den 27 december 2016
B: 160 H: 231 D: 38 mm

Andra kunder har även köpt
Allt eller inget
Simona Ahrnstedt
Förlagets pris 219 kr.
info-iconMedlemspris 134 kr.
När öden kollidera...
Danielle Lee Zwiss...
Förlagets pris 49 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
Kronprinsessan
Kiera Cass
Förlagets pris 179 kr.
info-iconMedlemspris 93 kr.
Hur jag lärde mig...
Fanny Härgestam, H...
Förlagets pris 289 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Ditt ansikte i mor...
Javier Marías
Förlagets pris 279 kr.
info-iconMedlemspris 174 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!