Hitta erbjudanden på deckare här
|
Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.
Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser
Köp bara vad du vill - inget köptvång
Torr ved som sprakar i en öppen eld. För oss handlar det numera mest om rekreation och mysig värme, kanske någon gång en grillad korv utomhus. Men i tusentals år var elden människans enda sätt att tillaga mat. Det är det som Niklas Ekstedt velat utforska, först med sin Michelinrestaurang i Stockholm och nu med Ekstedt över öppen eld recept för det analoga köket.
Här får du reda på grunderna i Niklas matlagning hur du gör upp en eld, vilken ved som är bäst och varför gjutjärn gör maten god och nyttig. Men framför allt recept inspirerade av nordiska smaker och råvaror. Och du behöver inte ens göra upp en eld, en gjutjärnspanna på spisen räcker oftast bra.
Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest framgångsrika kockar. Han driver flera restauranger, varav en, Ekstedt, sedan flera år har en stjärna i Michelinguiden. Niklas Ekstedt är också en uppskattad tv-personlighet med en rad program bakom sig, både i Sverige och internationellt. Ekstedt över öppen eld utkommer i åtta länder samtidigt.
Typiskt en billig utgåva av en bok. Hård rygg, mindre bra papper och tryckkvalitet.
Inbindingen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.