Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Djupet

av Paul Cleave

, 2017

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 289,00 kr

info-icon Medlemspris

124 kr

Spara 165,00 kr (57%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Djupet är en intensiv och spännande thriller från en av Nya Zeelands största deckarförfattare.
Det kalla regnet strilar ned över begravningsplatsen medan en grav grävs upp, en av de döda kan ha blivit mördad. Fallet är til synes en rutinsak men när kistan öppnas visar den sig innehålla en okänd kvinna, och när lik sedan börjar dyka upp i den lilla sjön är det mycket som tyder på att något hemskt stundar.
Theodore Tate är inte längre polis, ändå dras han in i en utredning där han själv blir misstänkt. Hans mörka hemligheter som han bär med sig hotar att slita honom i stycken, samtidigt som en mördare tvingar honom till en duell på liv och död – sanden i timmglaset sorlar allt för snabbt nedåt. 
“Cleave är en stark författare och frammanar en förtätad stämning medan han obönhörligt driver Tate allt djupare in i ett moraliskt träsk … Det här är en samtida noirroman när den är som bäst, framgrävd ur det mänskliga psykets mörka avgrunder.”
– Kirkus Reviews, USA
“Fänglande, mörk och med fulländat tempo. Nyzeeländaren Cleaves psykologiska thriller utforskar ondskan som finns inom oss alla och trollbinder till sista sidan … Tate är långt ifrån kriminallitteratures första deprimerade, grubblande detektiv med ett tragiskt förflutet, men Cleave lyckas göra honom originell och överraskande, precis om han mästerligt lyckas frammana miljöerna i Christchurch i Nya Zeeland.”
– Booklist, Amerikanska bibliotekssällskapet
 “Cleave skriver med slagkraften hos en suverän mellanviktsboxare – med korta, hårda träffar i solar plexus som får en att kippa efter luft. Med sin senaste roman kan han räkna hem ännu en knockout … Tempot och blodbadet tilltar fram till den långa slutscenen som lämnar läsaren andlös.”
– Courier Mail, Brisbane, Australien

Bokdetaljer
Svenska
9789185247400
Jentas
John-Henri Holmberg
9185247405
393
den 11 juli 2017
1
B: 144 H: 217 D: 35 mm


Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!