Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Det Gyllene Ögat

Vårt normalpris 148,00 kr
Spara 25,00 kr
123,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

Boken är tyvärr slutsåld på förlaget - se andra böcker i samma genre her
148,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:

Det skulle ha varit så lätt, allt de behövde göra var att hålla obehöriga på avstånd medan Professorn testade sin märkliga apparat. När testplatsen låg i Mojaveöknen lät det som lättförtjänta pengar. Självfallet visade det sig vara svårare än så.

Sandstormens vindar ryter och sliter i dem allihop. Hon kan knappt se handen framför sig. De måste hålla ihop och hitta skydd undan stormen innan de ens kan fundera på vad de skall göra åt de laglösa fähundarna. Det enda Mercedes är helt säker på är att hon inte tänker låta en oförrätt passera obemärkt. De skall få vad de förtjänar.

Och alla vet att det som händer i öknen, stannar i öknen...

 

Det Gyllene Ögat är ett äventyr där det ingår färdiga rollpersoner för spelgrupper som vill komma igång och spela direkt. Det går lika bra att byta ut dessa mot era vanliga rollpersoner, men då använda en del av rollpersoner som ingår som spelledarpersoner istället - de förekommer fortfarande i äventyret, även om det är spelarnas rollpersoner som blir berättelsens huvudpersoner. Spelarna kan då antingen vara vänner eller kompanjoner, vilket passar Uppfinnare och Upptäcktsresande, men även fungerar bra för Reportrar. Miguel kan dra med sig mer ljusskygga rollpersoner, och vapenvana rollpersoner bli anställda som vakter för expeditionen.

Äventyret kretsar kring en expedition för att hitta Cibolas gyllene städer i norra Kalifornien och Nevada. Abigail Monroe leder expeditionen och är den som hittat ledtrådarna. Hon har anlitat en lokal vägvisare, mojaveindianen Curraca. Till sin hjälp har hon också sin far uppfinnaren Thaddeus Monroe och sin adoptivbror Quan Li samt faderns senaste uppfinning, en ångdriven maskin som kan hitta guld. Mercedes är ansvarsfull och har hand om Monroes hacienda i Kalifornien, men hennes bror Miguel är mer ljusskygg och hamnar ständigt i trubbel.

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789197484367
Förlag:
Åskfågeln
ISBN-10:
9197484369
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
40
Utgivningsdatum:
14 jan 2014
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
Dimensioner:
B: 0mm H: 0mm D: 0mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Det Gyllene Ögat
Tove Gillbring, Anders Gillbring
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar