Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Den förlorade symbolen

av Dan Brown

Pocket, 2010

Skickas inom 1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 59,00 kr

info-icon Medlemspris

15 kr

Spara 44,00 kr (75%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
Vissa upplevelser är värda att vänta på...

Harvardprofessorn i religiös symbolik, Robert Langdon, kallas i sista stund in för att hålla en kvällsföreläsning i Capitolium, Washington. Men bara minuter efter hans ankomst hittas ett märkvärdigt föremål i byggnadens rotunda. Det är dessutom kryptiskt kodat med fem olika symboler. Langdon förstår att budskapet är en uråldrig åkallan, menad att locka dess mottagare in i en sedan länge förlorad värld av hemlig visdom.
När Langdon inser att hans mentor, Peter Solomon - filantrop och framstående frimurare - brutalt kidnappats, förstår han att det enda sättet att rädda sin väns liv är att hörsamma den mystiska uppmaningen och följa den vart den än leder honom. Han sveps in i en värld av beslöjade historier, gåtfulla ikoner och förborgade koder som tycks leda honom mot en ofattbar sanning. Robert Langdons tredje äventyr, uppföljaren till Änglar och demoner och Da Vinci-koden , är en händelse i bokvärlden som saknar motstycke.
Sällan har en läsupplevelse varit mer efterlängtad. Sedan Da Vinci-koden utkom 2003 (2004 i Sverige) har över 80 miljoner exemplar av Browns böcker sålts världen över. Nu fortsätter läsäventyret med Den förlorade symbolen
"... Dan Brown kan stundtals konstruera så spännande scener att boksidorna nästan vänder sig själva i ett allt högre tempo." DN "Fansen lär inte bli besvikna. De korta kapitlen driver fram storyn i Top Gear-fart..." DAST MAgazine "Dan Brown är duktig på att bygga upp spänningen och läsaren får också ett par rejäla överraskningar." Norra Västerbotten

Bokdetaljer
Svenska
9789174291216
Bonnier Pocket
Peter Samuelsson
9174291211
Pocket
617
den 8 september 2010
B: 110 H: 178 D: 33 mm

Andra kunder har även köpt
Omgiven av idioter...
Thomas Erikson
Förlagets pris 59 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
Begynnelse
Dan Brown
Förlagets pris 249 kr.
info-iconMedlemspris 109 kr.
Nicke Nyfiken i bo...
H. A. Rey
Förlagets pris 39 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
Food Pharmacy : ko...
Mia Clase, Lina Ne...
Förlagets pris 249 kr.
info-iconMedlemspris 103 kr.
Hur jag lärde mig...
Fanny Härgestam, H...
Förlagets pris 289 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!