Plusbog logo
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Den asiatiska köksträdgården : odling & filosofi

Skickas inom: 4 vardagar
Vårt normalpris 178,00 kr
Spara 19,00 kr
159,00 kr
Frakt per order 59,90 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

178,00 kr
Frakt per order 59,90 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:

"Årets coolaste odlings- och kokbok står Sutip Austad för."
Residence


"En av våra favoriter."
Damernas Värld


Intresset för växter har följt thailändska Sutip Austad genom livet från uppväxtens tuffa år som barnslav, i mötet med den svenska naturen och kulturen, till den egna gården på svenska västkusten. I odlingen har Sutip hittat både sitt levebröd och sin personliga harmoni.

I Den asiatiska köksträdgården delar hon med sig av sin berättelse och odlingsfilosofi, och visar hur du kan odla spännande asiatiska grönsaker och kryddväxter som ingefära, citrongräs, bitter melon, koriander, chili, pak choi och malabarspenat. Det går utmärkt att skapa en prunkande asiatisk köksträdgård även i Sverige Sutip tipsar om roliga och lättodlade växter, vissa trivs bäst i växthus och andra fungerar fint på friland eller i kruka.

Med utgångspunkt i det thailändska köket tillagas den egna skörden i ett 30-tal recept.

Sutip Austad har i över 20 år odlat ekologiskt på sin gård i Spekeröd utanför Stenungsund. Genom samarbeten med några av Sveriges bästa kockar har hon etablerat sig som en uppskattad odlare som alltid gör saker efter eget huvud.

Henrik Francke, som har skrivit texterna, är frilansskribent och skriver för magasin och dagstidningar, och är sedan ett antal år tillbaka creative director på tidningen Gourmet.



"Mest intressant för kockar och andra torde vara de fylliga avsnitten där Sutip Austad berättar om grönsaker och kryddor i text och bild. Många av produkterna är ännu ovanliga i Skandinavien, andra är välkända sedan länge men presenteras med nya infallsvinklar."
Restaurang och storkök


"Odlarfenomenet Sutip Austad i Spekeröd delar i en ny bok med sig av sina kunskaper."
Hunger


"I sin bok Den asiatiska köksträdgården ger hon ovärderliga råd om hur man odlar och tillagar asiatiska grönsaker."
Lantliv


"Bokens vackra bilder, spännande odlingstips och lockande recept får oss att omgående vilja flytta ut på landet och tillbringa våra dagar med jordiga fingrar i växthus och grönsaksland."
Damernas Värld


"Det som bara skulle bli en snabb genombläddring slutade alltså med att jag slukade boken från pärm till pärm. Den asiatiska köksträdgården är en bok som överraskar och den är definitivt värd att kolla in."
Umeå Tidning


"Vi njuter av att ta del av hennes kunskaper och förtrollas av fantastiskt foto."
Vegourmet


"Sutip Austads odlingsfilosofi är ytterst personlig och sprungen ur hennes egna erfarenheter. Hon har odlat späda primörer, örter, kryddor och asiatiska grönsaker i sina växthus i 25 år. Nu kommer hennes bok om livet, odling och mat ut."
Allt om Mat


"Massor av inspiration och en personlig livshistoria som berör."
Allers


"Hennes bok är innehållsrik på många sätt, fängslande och inspirerande för den som vill odla asiatiskt och kanske veta mer om filosofin bakom Sutip Austads sätt att odla."
Eskilstuna Kuriren


"Det känns både fräscht och intressant och innehåller även mer filosofiska bitar om hur odling kan användas för att hitta sin inre harmoni. Fotografierna av örter/växter i boken påminner om gamla skolplanscher av växter."
Kloka hem


"Nu jobbar hon ihop med svenska stjärnkockar. Hennes bok handlar om livsfilosofi och handfast odling. Här finns också spännande recept."
Drömhem & Trädgård

Årets coolaste odlings- och kokbok står Sutip Austad för.

Residence
Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789127145849
Förlag:
Natur & Kultur Allmänlitteratur
ISBN-10:
9127145840
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
127
Utgivningsdatum:
21 mar 2016
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 175mm H: 240mm D: 13mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Den asiatiska köksträdgården : odling & filosofi
Sutip Austad, Henrik Francke
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och fri frakt vid köp över 250 kr. kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar
Cookieinformation. Plusbok.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Du accepterar cookies när du använder hemsidan. Läs mer
OK
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer
OK