Plusbog logo
Hitta erbjudanden på deckare här
 Förmånsklubb
 Alltid billiga böcker
 90 dagars returrätt
 4,5 stjärnor på Trustpilot

Colores 9 Övningsbok

Skickas inom: 2-4 vardagar
Vårt normalpris 183,00 kr
Spara 35,00 kr
148,00 kr
Frakt per order 69,00 kr

Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill.

Över 65.000 böcker, nyheter, bästsäljare. Till extra låga priser

Köp bara vad du vill - inget köptvång

183,00 kr
Frakt per order 69,00 kr
För dig som inte önskar ett medlemskap.
Beskrivning:
Motiverande och lystfylld spanskundervisning

Med Colores kan du själv det arbetssätt som passar just din undervisning. Arbeta med böckerna som stöd genom hela kursen eller plocka det du behöver och som inspirerar dig just nu.

Den nya upplagan har genomgått en stor uppdatering och fokus ligger på fraser och muntlig kommunikation. För att göra undervisningen motiverande och lustfylld innehåller böckerna bastexter med situationer som eleverna känner igen sig i. När eleverna tagit till sig bastexterna kan de gå vidare med ett stort antal texttyper i extratexterna (Más textos). Extratexterna finn på tre olika nivåer.

Det här är nytt: Alla texter är nya eller omarbetade Fler övningar och nya övningstyper Övningsboken är helt i färg Tydligare layout och arbetsgång Ny, utökad lärarhandledning på webben Fortsatt fokus på både Spanien och Latinamerika Temakapitlen börjar med en bildordlista och en inspirerande illustration. Lärarhandledningar

Lärarhandledningen är webbaserad. Licensen gäller för en lärare i 12 månader. Lärarhandledningen ger dig hjälp och stöd oavsett arbetssätt. Det finns bland annat tydliga mål i matrisform, nya färdighetsprov med bedömningsmatriser, stöd för formativ bedömning och facit.

Till varje tema finns dessutom ett mindre test som fokuserar på att läsa, skriva, tala och lyssna. Det finns förslag på spel, lekar och extraövningar av olika slag.

Colores 6 Allt-i-ett-bok

För att få igång den kommunikativa förmågan redan från start är huvuddelen av texterna olika slags dialoger. Temakapitlen har delats upp i kortare individuella kapitel där texter och övningar varvas i en tydlig struktur. Information om olika spansktalande länders kultur och samhälle finns på svenska och delvis på enkel spanska. Det finns även grammatik med övningar samt alfabetiska ordlistor.

Textbok 79

Takt och svårighetsgrad kan anpassas då eleven först arbetar med bastexter med lugn progression och sedan jobbar vidare med valbara texter på olika nivåer. Bastexterna bygger till stor del på dialoger, men det finns en stor variation av texttyper i de valbara texterna. Temakapitlen är nu fler, kortare och tydligare. Eleverna får öva på samtliga förmågor och på strategier av olika slag för att bygga upp språkkunskaperna successivt.

Övningsbok 79

Övningsboken innehåller många nya övningstyper med förmågorna i fokus. Efter att ha övat på förmågorna kan eleverna reflektera över och utvärdera sina kunskaper. Efter varje tema finns även ett test så att eleven kan repetera vad den lärt sig. I både tryckt och interaktiv bok ingår ett flertal webbövningar.

Colores 9 nyhet 2018!

Den omarbetade Colores 9 innehåller många nya teman, som till exempel Mis vacaciones, Mi día, Aficiones och En el futuro. Precis om de andra böckerna i Colores-serien finns det dessutom flera miniteman med extra frasträning och kommunikation, en fullspäckad övningssektion i övningsboken, webbövningar och lärarhandledning. Webbövningarna ingår i både tryckt bok och digitalbok.

Digitalt

Digitalböckerna och extramaterialet till de tryckta böckerna innehåller:

* Inlästa texter
* Hörövningar
* Webbövningar

Språk:
Svenska
ISBN-13:
9789127419513
Förlag:
Natur & Kultur Läromedel
ISBN-10:
9127419517
Bandtyp:
Häftad
Sidor:
136
Utgivningsdatum:
5 aug 2010
Nytrycksdatum:
1 jan 0001
Utgåva:
1
Dimensioner:
B: 242mm H: 200mm D: 12mm

En häftad bok är av RIKTIGT HÖG KVALITET. Mjuk rygg, bra papper, ofta med flikar på fram- och baksida. Kan också vara en förstautgåva. Den går också under beteckningen softcover.

Inbindningen har betydelse för kvalitet och hållbarhet. Inbundna och häftade böcker är av BRA KVALITET, medan hardback och paperback är BILLIGARE UTGÅVOR.

Bokrecensioner · Colores 9 Övningsbok
Chris Alfredsson, Anneli Johansson
Var först med
att recensera boken
Skriv en bokrecension & VINN
Varje månad väljer vi 3 vinnare:
Den som har skrivit flest recensioner
Den som har skrivit den bästa
Vi drar lott bland alla nya recensioner
Varför ska jag bli medlem?
Otroliga priser
Billig leverans
PLATINAförmåner
Plusbok är en förmånsklubb med över 65.000 EXTRA billiga böcker. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill..
Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Plusbok – för dig som älskar böcker

I Plusboks förmånsklubb får du åtkomst till över 65.000 EXTRA billiga böcker och mycket mer. Med stora medlemsrabatter och billigare frakt kan det fort löna sig. Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande abonnemang – säg upp när du vill. Se alla förmåner här.

Är du inte medlem?
Du kan alltid handla till lågt normalpris utan medlemskap.
Medlemskap
49,-
30
/ dagar