Bli Medlem Returböcker Kundservice

Läs hela livet

Bli Plusmedlem och ta del av våra billiga böcker. Tvivlar du? Se till att prova det - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mnd. Du kan säga upp det när som helst och Plusfördelarna upphör först vid slutet av din betalningsperiod.

Bullar av Lindeberg

av Daniel Lindeberg

, 2017

1-4 vardagar

Frakt endast 19,95 kr

Förlagets pris 259,00 kr

info-icon Medlemspris

153 kr

Spara 106,00 kr (41%)

Detta pris gäller endast för

Plusmedlemmar.

Prova gratis första veckan (därefter 99 kr/månad) och säg upp det när som helst. För dig som ÄLSKAR böcker och soffmys.

heart-icon
Beskrivning
"Bästa bullboken."
Allers

"Ta saffransbaket till nya smakhöjder med bagaren Daniel Lindebergsfantastiska recept."
Lantliv

Det är dags att börja baka riktiga bullar igen. Stora, kladdiga bullar, med massor av fyllning! Bullälskaren och toppkonditorn Daniel Lindeberg lär ut sina bästaknep för att lyckas med bullbakandet, och bokens drygt 45 recept bevisar att bullar är så mycket mer än bara kanelbullar. Lär dig hur du smartast planerar ditt bullbakande och hur du på ett enkelt sätt kan baka olika sorters bullar av samma deg.

Boken är pedagogiskt uppdelad efter fem grunddegar: vetedeg, wallondeg,briochedeg, croissantdeg och saffransdeg. Självklart hittar du även massor av tips, tricks och en och annan anekdot.

Daniel Lindeberg startade Frantzén/Lindeberg 2009. Sedan hösten 2014 driver han Lindeberg Bageri & Konditori i Orminge, Nacka utanför Stockholm. Han har ägnat de senaste 19 åren åt att laga desserter påstjärnkrogar och baka tårtor, bullar och bröd på de bästa bagerierna och konditorierna.

Sin vana trogen så ger Natur & Kultur ut kvalitetsböcker ur alla aspekter, bild, form, layout och inte minst text. Författarens kunskaper och kärlek till sitt bakande kan ingen ta miste på.
Tranås-Posten

"40 sorters bullar att mumsa på hela hösten."
Allt om Mat

"Bullen har länge varit en favorit till fikat. Det är förmodligen också det bakverk vi gör mest hemma. Men det finns mer än kanel- och kardemummabullar. I kokboken Bullar belyses bullens mångsidighet med flera olika recept."
TT Nyhetsbyrån

Bullälskaren och toppkonditorn Daniel Lindeberg lär ut sina bästa knep för att lyckas med bullbakandet, och bokens drygt 45 recept bevisar att bullar är så mycket mer än bara kanelbullar. Lär dig hur du smartast planerar ditt bullbakande och hur du på ett enkelt sätt kan baka olika sorters bullar av samma deg.
Mariefreds Tidning

Det här är en bok som jag definitivt kommer att plocka fram många gånger, inte minst för att det nästan känns lite förbjudet att bläddra i den. Nästan som att man har kommit över hans hemliga receptsamling och försöker snappa upp så mycket som möjligt innan man måste lämna tillbaka den utan att bli upptäckt.
Mitt Skåne


Bästa bullboken.
Allers

Bokdetaljer
Svenska
9789127151758
Natur & Kultur Allmänlitt.
9127151751
168
den 19 september 2017
1
B: 200 H: 248 D: 23 mm

Andra kunder har även köpt
Vi äro musikanter
Catarina Kruusval
Förlagets pris 59 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
Trollmors vaggsång
Margit Holmberg
Förlagets pris 59 kr.
info-iconMedlemspris 36 kr.
Snögrottan
Laura Trenter
Förlagets pris 39 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
Sälj! : konsten at...
Fredrik Eklund, Br...
Förlagets pris 259 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
En doft av champag...
Richard Juhlin
Förlagets pris 239 kr.
info-iconMedlemspris 155 kr.

Våra kunder älskar oss!
Trustpilot 8,6
Trygg E-handel
Du kan vara trygg hos oss - Vi är godkända av Trygg E-handel!